Sport

FABULOS! Karateka de la Enpi au luat sase medalii la Mondiale

Publicat: 05 dec. 2013
1
Inca o performanta de exceptie pentru sportul iesean. Sportivii de la CS Enpi Iasi au obtinut 6 medalii la Campionatele Mondiale de karate traditional-Fudokan, pentru copii, seniori, tineret si juniori. La competitia din Cehia, de la Praga, s-au inscris la start peste o mie de sportivi, din 30 de tari, iar delegatia ieseana a obtinut 6 medalii, dintre care una de aur, doua de argint si trei de bronz. 
Urcarea pe podium este o performanta greu accesibila unui sportiv, dar nu si pentru cei de la CS Enpi  Iasi, care, prin rezultatele lor notabile obtinute de-a lungul timpului au adus cinste acestui club, Iasului si nu in ultimul rand Romaniei sub al carui drapel au luptat la competitiile internationale. 
Pe cea mai inalta treapta a podiumului a urcat Aurel Ciubotaru, la kumite echipe juniori. Acelasi sportiv a cucerit si o medalie de bronz la kumite individual. Restul medaliilor au fost obtinute de sportivii: Balaur Bianca (bronz la kata individual), Balaiasa Dragos (bronz la kata individual, argint la EMBU masculin impreuna cu Alexandru Lupescu si argint la kata pe echipe, impreuna cu Lupescu Alexandru si Andrei Pintilie).Adauga un comentariu