Magazin

FABULOS. Firma la care NIMENI NU MUNCESTE peste program. Cum este posibil – FOTO, VIDEO

Publicat: 23 sept. 2014
1
In timpul zilei, acest studio din Amsterdam arata ca orice spatiu obisnuit de munca, insa la ora 18:00 cineva apasa pe un buton, iar birourile dispar ca prin farmec. Astfel, spatiile de lucru, cu tot cu computere, hartii si telefoane sunt ridicate in tavan, iar spatiul se transforma.

Vezi si Primele imagini video cu Eminescu si Creanga la Iasi! Acest film cutremura literatura 
 

„Ridicam birourile in tavan, iar camera devine spatiu de dans, yoga, zona pentru receptii sau orice doresti sa faci”, a spus Sander Veenendaal, directorul departamentului de creatie din cadrul companiei Heldergroen, care foloseste spatiul in timpul orelor de lucru. Noaptea si in weekenduri, firma ofera spatiul gratuit. Birourile sunt atasate cu fire metalice de un mecanism din tavan, care le ridica fara sa le dezechilibreze. Astfel, poti lasa inclusiv o cana cu cafea pe birou fara ca mecanismul activat sa verse vreo picatura.

Vezi si Medicilor nu le-a venit sa creada. Unui barbat i-a crescut inapoi o coasta extirpata
 

Spre deosebire de majoritatea firmelor care fac tot posibilul de a-si face angajatii sa munceasca pana la epuizare, managerii companiei constientizeaza faptul ca un angajat care pastreaza echilibrul intre munca si viata personala este mult mai productiv. Un alt avantaj se refera la faptul ca spatiul golit seara nu reprezinta o tentatie pentru hoti, acestia neavand posibilitatea de a fura ceva de valoare, intrucat toate computerele sau obiectele care ar putea fi sustrase sunt prinse in tavan, cu tot cu birouri.Adauga un comentariu