Eveniment-Social

FABULOS! Conducea de 20 de ani fara sa detina permis

Publicat: 17 iul. 2013
1

Un barbat in varsta de 45 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins la volanul unui autoturism, fara sa detina permis de conducere. Omul nu se urcase pentru prima data la volan, ci din contra, conducea de mai bine de 20 de ani, insa pe distante scurte, de teama sa nu fie tras pe dreapta de politisti. Norocul l-a abandonat marti seara, cand a fost tras pe dreapta pentru un control de rutina, pe raza localitatii Mironeasa. „La data de 16.07.2013, în jurul orelor 21:40, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Ciurea au depistat si oprit în trafic, pe DC 49, pe raza localitatii Mironeasa, soferul unui autoturism, Vasile A., de 45 ani. Acestuia i-a fost solicitat sa prezinte permisul de conducere, ocazie cu care a declarat ca nu poseda permis de conducere auto de nicio categorie, fapt confirmat de rezultatul verificarilor efectuate în bazele de date. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.
Comentarii
 • ar trebui sa i se dea permisul pe loc, nu sa-i faca dosar penal !!

  comparati-l cu fraierul care a luat permis acum 3 luni si deja are 2 accidente…

  • LAsa mai faras, ca in viata e bine sa mai muncesti putin sa obtii ceva, nu doar asa, ca f**i statu’ de 20 de ani, si ca esti tu valoros…

   • ai avut accident si ti-au luat si permisul…si acum te oftici ca mos Pedala ala a mers 20 de ani platind numai spaga la politistul din sat..

    daca esti valoros mai f*uti si statl..nu numai el pe tine..

Adauga un comentariu