Social

Fa un copil fericit! Doneaza haine si rechizite pentru copiii saraci

Publicat: 22 iun. 2015
13

Ai haine vechi pe care nu le mai porti, nu iti mai plac sau te-ai plictisit de ele si iti ocupa spatiu in sifoner? De azi poti face un copil fericit. Poate pentru tine acele haine nu valoreaza nimic, dar pentru un copil sarac pot fi o mare bucurie. Poate pentru tine sunt vechi si demodate, dar pentru un copil sarac sunt cele mai frumoase haine pe care le-a putut primi. 
Primaria Pascani impreuna cu alte institutii publice, scoli, firme si companii au primit o propunere cu privire la un proiect care vine in sprijinul copiilor saraci din judetul Iasi. Este vorba despre proiectul „Print si Cersetor”, implementat de Fundatia Coroana avand ca partener Colegiul Costachi Negruzzi Iasi, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014 in cadrul Fondului ONG Romania. In cadrul acestui proiect, in ultimele 8 luni s-au colectat 6000 de kilograme de haine si rechizite second-hand care au fost distribuite catre 600 de elevi cu rezultate bune la invatatura, dar care provin din familii cu venituri reduse. Pentru efectuarea acestei actiuni au primit sprijinul de la 5 licee si 15 institutii / firme din Iasi si astfel 600 de copii din mediul rural s-au bucurat in pragul Craciunului, de Ziua Mamei, de Paste si de Ziua Copilului de donatiile colectate. 
Aceasta campanie de colectare urmeaza sa aiba loc si in Pascani, in urmatoarele zile, iar cei care doresc sa aduca un zambet pe buzele copiilor nevoiasi o pot face donand hainute si rechizite.
Adauga un comentariu