Eveniment-Social

Expozitie inedita in Turnul Goliei

Publicat: 30 mai 2013
1
Iesenii sunt invitati sa admire, pana pe 12 iulie, lucrarile reunite in cadrul expozitiei „Din 2 unghiuri de vedere”, eveniment gazduit de Turnul Manastirii Golia din Iasi. Expozitia este organizata in colaborare cu Universitatea de ArteGeorge EnescuIasi – Facultatea de Arte Vizuale si Design, propune publicului o serie de lucrari inedite, realizate de masteranzii acestei facultati, sub coordonarea conf. univ. dr. Zamfira Birzu.
 
Lucrarile sunt realizate din materiale transparente si semitransparente, expozitia reunind 22 de lucrari expuse la etajul I si II ale Turnului Golia. Publicul va putea admira lucrarile pana in data de 12 iulie, in intervalul orar 10:00 – 17:00, (luni-vineri), 10:00 – 14:00 (sambata) si 10:00 – 15:00 (duminica). Pretul unui bilet pentru vizitarea expozitiei este de 4 lei, evenimentul fiind organizat de Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi. Comentarii
  • adica iesenii nu intra in vreo sala de expozitie gratuit si-or sa dea 4 lei? de-aia tine 2 luni, poate fac si ei bani de-o inghetata!

Adauga un comentariu