Local

Expo Mineralia si activitati educative la Palas

Publicat: 09 apr. 2014
1

@ Palas Mall continua seria evenimentelor speciale @ Cei pasionati de pietre semipretioase sunt asteptati la un târg tematic, iubitorii de arta pot admira o expozitie de pictura, iar prichindeii defileaza în costume din materiale reciclabile

Joi, 10 aprilie 2014, de la ora 16.00, Atriumul Palas Mall gazduieste competitia „Creeaza eco, daruieste din suflet!„. Peste 300 de copii din gradinitele iesene îsi vor etala tinutele realizate din materiale reciclabile. Împreuna cu parintii si educatorii lor, prescolarii au realizat costume ingenioase, viu colorate si vesele, pe care le vor prezenta publicului într-o defilare de moda. Cei mici îsi vor demonstra iubirea pentru natura organizând si un târg cu vânzare, unde vor fi expuse obiecte ecologice confectionate de ei. Evenimentul face parte din proiectului national „Scoala Altfel„, fiind organizat în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

De joi pâna duminica, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, se va desfasura Expo Mineralia. Târgul include cele mai frumoase bijuterii, decoratiuni, aranjamente si alte obiecte realizate din pietre pretioase si semipretioase, lemn, flori de mina, geode si cristale. Pasionatii de accesorii deosebite îsi vor putea completa colectiile proprii cu noi piese, aflând care sunt proprietatile fiecarei pietre si care se potrivesc personalitatii lor. Clientii care doresc sa îsi îmbogateasca experienta de shopping cu un eveniment de arta sunt invitati în Galeria Palas Mall, din zona intrarii Subway, pâna pe 24 aprilie, sa admire lucrarile „Salonului de Primavara”. Expozitia reuneste tablouri minunate, realizate de pictori din cadrul Uniunii Artistilor Plastici Iasi, care au dat frâu liber imaginatiei si au creat adevarate opere de maiestrie.
Adauga un comentariu