Actualitate

Exploziv! Vai de mama lor. Dezertari cu scandal la PNL Iasi

Publicat: 19 mai 2016
1

Caz de cascadorii rasului in organizatia PNL Iasi. Oamenii din partid au ajuns la capatul rabdarii si pleaca pe capete de langa Marius Bodea si lipitorii de afise aciuati pe langa acesta. Zilele trecute, in sanul organizatiei a avut loc un scandal monstru, care s-a lasat cu urmari dure pentru cei implicati. Oamenii au ajuns sa se retraga din campania electorala si sa-si vada fiecare de cu totul alte treburi. Nemultumiti de modul cum sunt tratati in filiala, o parte din membri au ales sa faca un pas in spate si sa nu se mai implice in activitatea de partid.

Totul a plecat de la un individ care in ultimii ani s-a invartit pe langa toti sefii de partid, pentru a capata un os de ros. Din cauza atitudinii zeflemiste, unul din consilierii personali ai lui Marius Bodea a ajuns sa fie fugarit de toti membrii de partid. Ba chiar, zilele trecute, a provocat un scandal monstru, in care aparent a fost implicat consilierul judetean Catalin Morosanu. Totul a plecat de la Razvan Timofciuc, valetul lui Marius Bodea. Timofciuc este cel care ii face toate jocurile lui Bodea, ii face acestuia comisioanele, comunicatele de presa si este sfatuitorul sau de incredere. In aceste conditii, si-a atras antipatia tuturor din organizatie, el fiind practic turnatorul de serviciu in filiala. Si culmea, recent, Timofciuc a fost pe cale sa o incaseze la propriu, de la Morosanu. Surse din partid au aratat ca, nemultumit de faptul ca este luat peste picior, Morosanu, lider al organizatiei de tineret, i-ar fi cerut acestuia socoteala. Doar ca si in acest caz a avut loc o situatie tragi-comica. In zelul sau, Morosanu ar fi sarit pe Catalin Timofciuc, fratele lui Razvan, cel care candideaza pe un loc la Consiliul Judetean. Cei doi frati seamana destul de bine intre ei, iar sportivul i-a confundat atunci cand a cerut explicatii. Surse din formatiunea politica au aratat ca sportivul i-ar fi aplicat acstuia o corectie fizica si i-a dat doi pumni in cap. Tanarul a zacut cateva minute intr-un colt pana si-a revenit si doar interventia celor din jur a facut ca totul sa nu izbucneasca in ceva mai grav. Acesta nu a fost decat un episod din multe altele petrecute in ultimul timp la PNL, dupa instalarea lui Bodea la sefia organizatiei municipale.  

Persoane ca Dragomir Tomaseschi si Marius Danga, fostii lideri de la municipiu, au ales sa faca un pas in spate. Un alt „dezertor” este si Adrian Caliman, care candideaza la Consiliul Local. Desi a inceput campania langa Bodea, mergand dupa acesta prin cartiere, in ultima vreme Caliman s-a retras si a preferat sa ramana mai izolat. Iar faptul ca pe lista pentru CL se regasesc in mare parte doar persoane care nu stiu cu ce sa mananca administratia publica si care sunt doar apropiate de Bodea, arata clar ca filiala liberalilor ieseni se scufunda din ce in ce mai mult. Un exemplu de campanie pe genunchi tine si de afisele montate prin oras. Liberalii au ajuns sa se calce singuri pe bataturi si sa lipeasca afisele lui Bodea peste cele ale lui…Bodea. Este clar ca noua generatie de lipitori de afise nu are nici cea mai mica treaba cu politica, generatie din care provin fratii Timofciuc, cei care au ajuns sa provoace tensiunile printre membrii partidului. Contactat telefonic, Marius Bodea nu a raspuns.
Comentarii
  • ce va mai place sa aberati. Danga e pe loc fruntas la Consiliul Judetean si mi se pare ca suna a pas in fata, nu in spate 🙂 Caliman e ocupat cu organizarea Rock’n’Iasi, cu formatii din 5 tari si de la noi cam din toata tara, plus trupe locale, intr-un loc inedit, care necesita multa logistica si timp, e normal sa nu poata in aceasta perioada sa participe la fel ca pana acum. Dar n-ati scapat, revine in ultimele 2 saptamani. Afisul cu Bodea de sub Bodea sunt convins ca era deteriorat, dar nu putea fi inlaturat pentru ca ar fi afectat si afisele vecine, v-ati gandit la asta? Treaba cu Morosanu e cancan, dar ma asteptam sa vad ceva de genul ca pleaca Morosanu sau pleaca Timofciuc, cand colo cica s-au bumbacit amical, desi nu cred o iota. Spor la incasat ce aveti de incasat de la interimar!

Adauga un comentariu