Actualitate

EXPLOZIV! Bataie generala in sediul PNL. Adomnitei a fost martor

Publicat: 16 iul. 2015
1

@ Mai multi lideri ai PNL Iasi au fost de fata @ Situatia a devenit exploziva si nimeni nu a mai putut sa o controleze @ O parte din liderii filialei judetene a PNL Iasi au fost de fata atunci cand s-a intamplat intreaga disputa

Sedinta soc la PNL Iasi. Ieri, liberalii ieseni s-au intalnit la sediul filialei din Podu Ros pentru a discuta despre candidaturile la primaria municipiului in contextul alegerilor locale din 2016. Pana in prezent patru liberali si-au anuntat candidatura in interiorul filialei. Consilierul judetean Eduard Boz si Alexandru Muraru, consilierul prezidential al presedintelui Klaus Iohannis, si-au depus candidatura. In plus, doua persoane venite din aripa vechiului PDL si-au anuntat intentia de a candida la Primaria municipiului Iasi. Lectorul universitar Vasile Cotiuga si fostul deputat Traian Dobre au fost primele persoane din vechea garda a PDL ce au anuntat ca vor sa candideze pentru functia de la Palatul Roznovanu. Intalnirea de aseara a fost legata strict de evaluarea candidatilor, liberalii dorind sa ii evalueze. Conform unei directive interne, a fost prelungita depunerea candidaturilor pentru primarie pana la data de 1 august. Lucrurile nu au fost chiar atat de calme, asta pentru ca ambele tabere vor sa-si impuna oamenii.
Ieri, la sediul PNL a fost prezent si Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean, autosuspendat de la sefia liberalilor. Desi este simplu membru, Adomnitei controleaza in continuare organizatia. Acesta a stat la prezidiu si a fost in centrul atentiei, conducand lucrarile. Este evident si de aceasta data ca Adomnitei il foloseste pe deputatul Costel Alexe ca o papusa in jocul sau. Alexe este sef interimar al PNL Iasi dupa ce Adomnitei, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, s-a autosuspendat. Insa prezenta acestuia la ultimele sedinte ale PNL demonstreaza ca totul a fost facut de fatada si ca Adomnitei dicteaza in continuare ce se intampla in filiala.
Adauga un comentariu