Actualitate

EXPLOZIV! Au dat lovitura pe piata! Acesti ieseni au ajuns miliardari peste noapte! FOTO, VIDEO

Publicat: 18 dec. 2014

@ Povestea acestor ieseni este una cu totul iesita din comun: au plecat la munca in Spania din cauza saraciei in care erau nevoiti sa traiasca aici si s-au trezit implicati deodata intr-o mega afacere @ Au iesit la suprafata detalii absolut incendiare @ Ieri, procurorii de la DIICOT au trimis in judecata nu mai putin de zece persoane in acest dosar @ Sunt acuzati ca au intrat in afaceri cu droguri aduse din Spania

Ieri, procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au decis trimiterea in judecata a unuia dintre cele mai importante dosare instrumentate in acest an pe linia combaterii traficului de droguri. Au fost trimise in judecata nu mai putin de 10 persoane. Liderul retelei, alaturi de inca doi dintre acuzati, se afla in continuare in spatele gratiilor. Pe lista celor trimisi in judecata se afla urmatorii: Ionel Colac, Mihai Gheorghe Colac, zis Tambulea, Constantin Grosu, zis Visa, Mariana Colac, poreclita Banga, Silviu Marian Hogea, zis Gaga, Daniel Mihai Isciuc, poreclit Grasu, Ionel Narcis Marin, Radu Balteanu, Dumitrica Bigu si Romeo Vasile Colac.

Citeste si: Aceasta afacere i-a transformat pe viata! Secretul lor i-a imbogatit intr-un an! FOTO

Majoritatea celor prezenti pe aceasta lista sunt saraci lipiti pamantului. S-au trezit peste noapte ca invart afaceri de miliarde dupa ce au intrat pe piata traficului de droguri. Pentru ca nu aveau cu ce trai aici si pentru ca se simteau hartuiti de politistii care ii tot urmareau pentru furturi marunte si talharii, au plecat la munca in Spania. Acolo, au intalnit mai multi golani care se ocupau cu traficul de droguri si au inceput sa-si schimbe vechile indeletniciri.

Citeste si: Actiune in forta a procurorilor DIICOT Iasi! O familie intreaga a fost arestata! FOTO, VIDEO

„În cauza, s-a retinut faptul ca în cursul lunii februarie 2014, inculpatii Colac Gheorghe-Mihai, zis Tambulea, si Colac Ionel, zis Nela, au initiat si constituit un grup infractional organizat care avea ca preocupari procurarea unor importante cantitati de droguri de risc (cannabis) din Spania si introducerea acestora, în mod fraudulos, în România, în scopul comercializarii pe piata ilicita din municipiul Iasi, grup infractional la care au aderat în perioada urmatoare inculpatii Colac Mariana, zisa Banga, Grosu Constantin, zis Visa, Isciuc Mihai-Daniel, Marin Narcis-Ionel, Hogea Marian Silviu, zis Gâga, Bîgu Dumitrica, Colac Vasile-Romeo, Balteanu Radu si numitii Frangache Ciprian, Amariuti Marian, precum si alte persoane fata de care se va continua urmarirea penala într-o cauza separata”, au declarat ieri procurorii de la DIICOT Iasi.

Aveau marfa de peste 4 miliarde lei vechi

Anchetatorii sustin ca in perioada februarie/ 3 iulie 2014 membrii retelei au cumparat droguri din Spania si le-au vandut in Romania. „În perioada de referinta membrii gruparii infractionale organizate au procurat din localitatea Alcala de Henares, Spania, contra sumei de 21.350 euro cantitatea de cca 7100 grame cannabis (drog de risc), din care au introdus în tara în mod fraudulos cantitatea de circa 3378 grame cannabis (februarie 2014: circa 1000 grame cannabis; perioada 19-22 mai 2014 circa 1500 grame cannabis, 03.07.2014 cantitatea de 1238,3 grame cannabis), iar 2 (doua) colete, continând  cantitatea de 3328 grame cannabis, au fost interceptate de catre autoritatile vamale din Nice-Franta (08 mai 2014). Cantitatea de 1238,3 grame de cannabis a fost interceptata de catre organele judiciare române cu ocazia prinderii în flagrant a unor membri ai grupului infractional organizat la data de 03.07.2014″, au mai precizat procurorii. Procurorii au reusit sa stabileasca faptul ca in perioada mentionata membrii retelei au reusit sa vanda 2500 grame de canabis si au obtinut cel putin 125.000 lei. „De precizat ca valoarea pe piata ilicita a cantitatii de circa 7100 grame cannabis, se cifreaza la suma de minim 426.000 lei”, au completat anchetatorii.
Comentarii
  • imbacsit, nu imbagsit ;D
   oricum, nu puscaria e solutia, oamenii nu devin infractori asa intamplator, sau din placere
   educatia si locurile de munca platite decent sunt parintii succesului
   fara aceste doua elemente esentiale omul nu mai este om, natura il transforma intr-o fiara salbatica
   cine prefera sa injure, sa caute razbunare in loc de indreptare este complice cu infractorii

 • droguri…..inchisoare pe viata .si astia se sparg in figuri cu banii castigati din traficul de droguri , asa ca le-ar prinde bine o pauza pana la sfarsitul vietii .

  • Auzi cici…… creadeam ca elefantii sint destepti dar vad ca si tu esti o rasa depieleapulii ca si imbicsitul de ziarist inghtitor de fecaliiii. Drog de risc bovina?????? In Olanda Uruguay si curind in toata america e legal bovinete cretinoid pt ca e medicament.

 • luav-ar dracu de ciori borate, s-a saturat lumea de voi si golaneala voastra. Suntem o tara europeana si suntem in 2014.

  In curand o sa fiti toti la prasit papusoi pe camp cu ziua , voi Cordunenii s.a.m.d

  A-ti facut ce-ati vrut ,dar in curand o sa muriti toti de foame.

 • Despre traficul de carne vie efectuat in Spania Italia cand auzim ca sunt cercetati??????? Talharii, ,,drept de smecher,, etc etc???? Impozie platite pe casele si masinile de lux pe care le etaleaza??? Provenienta banilor avand in vedere ca nu au nicio zi de munca in cadrul legal?????

Adauga un comentariu