National

EXPLICATIE HALUCINANTA a Elenei Udrea despre cursul EURO

Publicat: 30 iul. 2012
1

Incepand de vineri, 27 iulie, leul a inceput sa se intareasca, moneda euro pierzand teren in fata leului. Trendul s-a mentinut si in cursul zilei de azi, 30 iulie, dupa cum a anuntat BNR.

Elena Udrea are insa o explicatie proprie, uita de ziua de vineri si ajunge la…Traian Basescu. Iata ce a postat azi Udrea pe pagina de Facebook:

Invalidarea referendumului, perspectiva intoarcerii Presedintelui Traian Basescu la Cotroceni si perspectiva incheierii crizei politice din Romania au dus la o intarire considerabila a monedei nationale. Astfel, euro a ajuns la 4,56 lei, dupa ce vineri era cotat la 4,61 lei”.

Sursa: jurnalul.ro
Comentarii
 • Intarire considerabila? DA blonda asta nu stie sa calculeze ma si sa vada difernta de la *.6* la *.56 =)) ce proasta! da scuze de pleonasm! oare nu i-e rusine cati au stropit`o in ochi marsh la bordel zdreanta

 • Singurul comentariu pe care merita sa-l fac este ca prostia nu are limite!!!!!!
  Insa vreau sa atrag atentia oamenilor normali la cap care au mai ramas in tara asta de imbecili…ca de acum incolo…paparuda asta va grhai din ce in ce mai des…fiindca criza Marinerului s-a incheiat….sau asa cred ei….si se pot replia intru furaciune si batjocura din nou, dupa ce au prostit prostii cu o despartire de fatada!!!!!

 • Un ex. de analfabet :”256**6 🙂 | 3*-**-2**2 **:36:**\” . Alcoolica de ma ta ,tot beata turta a votat ,asai ! — Elena Udrea, ‘ intaolita’ la patru ace ,frumoasa ,desteapta,supla ,’fosta’ ministreasa ,bogata ,cum sa nu starnesti invidia la prostime !

 • Un ex. de analfabet :”256**6 🙂 | 3*-**-2**2 **:36:**\” . Alcoolica de ma ta ,tot beata turta a votat ,asai ! — Elena Udrea, ‘pusa’ la patru ace ,frumoasa ,isteata ,desteapta,supla ,’fosta’ ministreasa ,bogata ,cum sa nu starnesti invidia la prostime !

 • Daca mi-as pune mintea cu toti cretinii…ti-as spune:
  MARS IN CUSCA, JAVRA BASISTA!!!!!!!!
  Dar nu o sa o fac….pentru ca nu meriti….prostia stiu ca doare..dar nu e nevoie sa urli chiar asa din gura de sarpe!!!!

Adauga un comentariu