Actualitate

EXCLUSIV. Zeci de batrani din Iasi s-au luat la bataie pentru ajutoarele sociale de la Uniunea Europeana – FOTO,VIDEO

Publicat: 15 dec. 2014

Scandal la Directia de Asistenta Comunitara (DAC) Iasi, dupa ce zeci de batrani s-au luat la bataie pentru a intra in posesia ajutoarelor sociale. S-a intamplat in aceasta dimineata, la poarta Punctului de lucru Vitalef, acolo unde batranii asteptau sa primeasca ajutoarele sociale oferite de Uniunea Europeana. Batranii au sosit inca de la ora 3 dimineata si, pentru ca au fost lasati sa astepte, s-au luat la bataie, acestia alegandu-se cu mai multe vanatai pe corp. Conflictul a izbucnit imediat dupa ce politistii locali au permis accesul beneficiarilor in punctul de lucru. Batranii s-au repezit catre angajatii DAC care, pe baza unor liste, elibereaza ajutoarele alimentare oferite gratuit. Reprezentantii DAC precizeaza ca au luat toate masurile necesare pentru ca distribuirea ajutoarelor sa se desfasoare in conditii normale.
Comentarii
  • Abia astept ziua in care primarul isi va da seama ca Luminita Munteanu isi bate joc de tot ce altii au pus pe picioare…asa cum stau acesti batrani la poarta sa intre sa isi ia un kg de faina, asa sta si mandra de Luminita pe la usa biroului de la Palatul Roznovanu. Huaaaaa…ai distrus CAsa de Cultura….acu distrugi si DAC-ul…BRAVO DOMN PRIMAR..uite de aia nu mai votez primar PSD cand va veni vremea

    • Esti sigur unul din aia care au taiat frunze la caini pe la DAC. Noi ceilalti care suntem mobilizati pe aceste tipuri de ajutoare si stimm cat de mult se munceste nu iti dam voie sa ne improsti cu noroi. Ce legatura are imbulzeala cu organizarea. Te invitam sa vezi cum suntem toti la munca incercand sa distribuim aceste alimente cat mai rapid si in cele mai bune conditii. Tu asta comentariciul mai vezi-ti de drum ca ne am saturat sa ne tragi institutia prin noroi. La munca!!!

  • Nu comentez organizarea si institutia,dar in situatia in care se vor distribui ajutoarele astea pana in 2015 si zilnic intre orele 08-16, chiar este cazul sa ne imbulzim ca oile?despre calitatea umana,redusa in cazul de fata,nu vorbeste nimeni????

Adauga un comentariu