Actualitate

EXCLUSIV! VIDEO DE SENZATIE! Iulius Mall evacuat din cauza vlogger-ului Ilie Bivol din R. Moldova – FOTO – UPDATE

Publicat: 02 oct. 2016

UPDATE:
La eveniment au participat aproximativ 350 de copii, iar in urma evacuarii de catre pompieri, un minor a suferit o fractura la picior, fiind necesara transportarea acestuia de catre un echipaj al SAJ Iasi, la spitalul de copii Sf. Maria. Pompierii au fost alertati de catre un comerciant din zona, care s-a speriat de numarul mare de copii prezenti. De precizat ca evenimentul a fost organizat de un vlogger, Ilie Bivol, fara aprobarea conducerii centrului comercial Iulius Mall. Oamenii prezenti la fata locului sunt de parere ca astfel de evenimente organizate pe retelele de socializare ar trebui interzise sau macar anuntate din timp pentru ca administratorii locatiilor comerciale sa fie pregatiti din timp.

UPDATE:
„In data de 02.10.2016 ora 16,56, prin Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ’’Mihail Grigore Sturdza’’ al judetului Iasi a fost sesizat ca la un eveniment organizat  intr-un complex comercial din municipiul Iasi s-a creat stare de panica si este necesara interventia echipelor specializate. La locul solicitarii s-au deplasat o ambulanta de Terapie Intensiva Mobila, o autospeciala transport victime multiple si o autospeciala pentru stingere. Echipajele ajunse la locul interventiei au constatat ca la evenimentul organizat la nivelul  etajului 2, participau aproximativ 350 de persoane, in cea mai mare parte copii. Echipajele de pompieri au procedat la evacuarea persoanelor prezente la eveniment, in ordine si siguranta. Nu au fost  identificate persoane care sa necesite ingrijiri medicale. La locul organizarii evenimentului se deplaseaza o echipa de inspectori din cadrul Inspectiei de Prevenire pentru a verifica daca pentru organizarea acestui eveniment au fost respectate prevederile legale din punct de vedere al securitatii la incendiu”, au spus cei de la ISU Iasi.

UPDATE: Vloggerul care a creat toata aceasta isterie se numeste Ilie Bivol.   

UPDATE: Sute de persoane au fost evacuate din Iulius Mall dupa ce un vlogger-ului basarabean Ilie Bivol, care a invitat la etajul 2 sute de copii minori. Proprietarii magazinelor si ceilalti clienti care stateau la masa, s-au speriat si au apelat la sprijinul pompierilor. In urma aglomeratiei, doi copii au facut atac de panica. Politistii au declansat o ancheta in acest caz.

Stire initiala:

In urma cu cateva minute mai multi copii si adulti au fost evacuati din centrul comercial in urma unui eveniment neorganizat. Echipajele de prim ajutor de la SMURD, pompierii plus alte doua ambulante au sosit in zona pentru a fi pregatite in caz de nevoie.
Comentarii
 • Se vad pompieri dar nu se vede nici urrma de incendiu, adica nici foc si nici macar fum…cred ca cineva a suferit un atac de panica…a crezut ca au navalit niscaiva migratori…

 • Da concertele promovate pe facebook nu ar trebui interzise. El avea aprobare de la iulius mall. A scris si pe facebook ca are acordul celor de la mall.

 • Nu e nimic anormal, si in SUA adolescentii au facut la fel la aparitiile lui Justin Bieber in public. Si nu numai acolo, in mai 2012 autoritatile din Norvegia erau la un pas de a declara stare de urgenta la un concert a lui Justin Bieber iar in Australia la fel ,a fost suspendat concertul. Cautati pe youtube sa vedeti cum alergau pe strada fetele. dupa Bieber :)) cam asa a fost la mall azi.

 • la fel a fost si in Bucuresti sambata, la U-Man shop in piata Romana, numai ca acolo, daca nu s-a tinut in Mall, nu a fost nevoie de evacuare, si jandarmii au avut controlul. Doar 20-30 % din fani au fost lasati de jandarmi sa-l vada pe Ilie.
  Nu-s cu nimic mai „handicapati” iesenii decat bucurestenii. Vlogareala e o moda noua, adusa din occident. Fan meetingurile cu panica si calcari in picioare sunt inspirate tot din occident.
  Ilie era in campanie de strangere donatii pentru un skate park in Chisinau.
  Acum cca o luna, pe 27 august, a mai fost un fan meeting in capitala, la AFI Palace cu vloggeri romani, care a fost anulat logic, de catre pompieri/politie; acolo „Selly” era vlogger-ul vedeta. Cu alte cuvinte in Romania este imposibil sa tii un fan meeting !!!!!

  Totusi in Chisinau s-au tinut intalniri intre vloggeri si fani. Si nu au fost incidente.

  • Doare tare invidia…

   decat mici, bere si sex mai bine youtube

   Ilie Bivol a pornit de jos, a avut copilarie nefericita. A luptat singur sa ajunga cineva. Putina lume intelege care sunt efectele copilariei nefericite. Normal, obsedatii de mici si bere nu inteleg cum poate un vlogger sa devina atat de influent.

 • Omul asta, ilie bivol a venit sa dea stikere la idioti si sa adune bani pentru masina, casa..etc sub pretextul ca face un skate park in Chisinau… pe el il doare la basca citi copii isi rup picioarele in inghesuiala si citi mor calcati in picioare… Romania este pepiniera de prosti, aici toti istetii vin sa se imbogateasca ! …Si bine fac !

Adauga un comentariu