Actualitate

EXCLUSIV! Scene de groaza dupa alegeri, la Popesti. Au intervenit mascatii- FOTO,VIDEO

Publicat: 06 iun. 2016

Scandal monstru in localitatea ieseana Popesti. Rezultatul de paritate survenit in urma numararii voturilor nu a multumit pe unul din candidatii la functia de primar. Dupa ce s-a constatat ca intre liberalul Vasile Lupu si social democrata Gabriela Alupoaei este egalitate, lucrurile au degenerat.

In mod normal, alegerile ar trebui reluate, doar ca liberalul nu a fost de acord si a inceput sa umble prin sat cu buletine goale desigilate si stampile de vot. Contracandidatul a sunat la 112, pentru a cere sprijinul politiei, iar la fata locului au ajuns mascatii, Serviciul Special de Interventie si Politia. In plus, oamenii s-au adunat chiorchine in fata primariei si ii cer socoteala lui Lupu. In acest caz, ar trebui sa intervina si conducerea Prefecturii Iasi, pentru solutionarea conflictului, asa cum a fost acum patru ani la Targu Frumos, cand s-au numarat de mai multe ori voturile, pentru ca fostul primar refuza sa piarda si nu-si recunostea infrangerea.
Comentarii
 • cum sa stampileze bai buletine de vot dupa inchiderea urnelor? Voi sunteti prosti sa va faceti prosti cu stirile astea de *****?
  Voi nu ati fost la vot sa vedeti ca anul asta a fost cu tablete se scana cum sa mai fraudezi? Ce ***** de stire

  • De ce mintiti? De ce dezinformati lumea? RUSINEE BZI RUSINEE! De ce nu va informati corect? Nu Alupoaie a chemat poltia si potititul caruia i sanpus mana in gat de catre un sustinator al doamnei Alupoaie.

 • Oricum sunt penibili ei cu stiriloe lor, intotdeauna au avut stiri de tot r*a*hatul dar acum le-au intrecut pe toate cica a inceput sa umble prin sat cu buletine nestampilate bai baietilor da voi ce visati noapte scrieri ziua:)))….si cu huiduma aia ce e acolo ce se precipita asa ca m-a speriat:))
  La noi cel putin nu aveai cum a faci manevere au existat tablete in care era scanat buletinul de vot semnai pe o lista cum pana mea sa se stampileze asa de aiurea :)))
  Mai bine nu mai postati c*a*caturi din astea de stiri

 • Bă oameni da ce limbă lată de taran are doamna cum a avut curaj să candideze la primărie o așa taranca o fi ea țărancă dar totuși nu e greu de învățat lb română

Adauga un comentariu