Actualitate

EXCLUSIV. Scandal monstru la un celebru liceu din Iasi – FOTO

Publicat: 20 iun. 2014
Un nou scandal loveste dur in sistemul de invatamant preuniversitar iesean. Un grup de elevi acuza faptul ca un cadru didactic a ar fi conditionat promovarea unui an de studiu pentru bani. Reporterii Buna Ziua Iasi vor prezenta in detaliu si in exclusivitate informatii oferite atat de elevi, cat si de profesori despre aceasta situatie.Comentarii
  • Sunt elev in clasa de la care a pornit totul si colegul elevului din poza care a si chemat presa. Va pot spune cu siguranta ca nu a fost vina domnului Mirsanu, acesta s-a luptat pentru noi prin toate mijloacele posibile, si pentru asta eu si colegii mei ii multumim!

  • nu mai comentati aiurea fara sa stiti…ce-i cu voi…sunt o eleva din liceu si stiu despre ce e vorba…e vorba de domnul alexandru de fizica care stoarce banii copiilor de ani de zile si nimeni nu poate face nimic…domul marsanu este cel mai bun profesor de matematica din totdeauna si nu cred ca sunteti in masura sa-l judecati !!!

  • cand????

    Reporterii Buna Ziua Iasi vor prezenta in detaliu si in exclusivitate informatii oferite atat de elevi, cat si de profesori despre aceasta situatie.

  • „E vorba de prof. Marsanu. Asa face in fiecare an.”
    Va rog sa va revizuiti sursele domnule @Vali. Domnul profesor Marsanu este profesor de matematica si dirigintele nostru. Cum scrie si in articol, este vorba de domnul profesor de fizica Alexandru, care cere in fiecare an spaga de la elevi pentru ai trece.

Adauga un comentariu