Eveniment-Social

EXCLUSIV. Prima declaratie a rectorului UMF Iasi, dupa alegerea presedintelui Senatului

Publicat: 02 mart. 2016
1
Interpelat de reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi, rectorul UMF Iasi a facut prima declaratie oficiala in urma numirii presedintelui Senatului institutiei de invatamant superior din Iasi.
„Doamna profesor Grigoras este o personalitate puternica si un profesionist desavarsit. Ea a adus mereu o imagine frumoasa si pozitiva Universitatii noastre. Consider ca vom fi o echipa puternica, iar intre presedintele si rectorul Universitatii de Medicina din Iasi va fi o relatie de colaborare si nu de subordonare. Cred ca doamna Grigoras va fi un partere de discutii rezonabil si de succes. Consider ca prin alegerea noului presedinte al Senatului s-a realizat o etapa importanta din perspectiva reorganizarii institutiei. Desigur, daca doamna profesor Norina Forna ar fi fost aleasa pe aceasta pozitie as fi avut aceleasi cuvinte la adresa dumneaei. Pe de alta parte vreau sa spun cam cel mai probabil, saptamana viitoare, in cadrul unei noi sedinte a Senatului voi prezenta si noua echipa de prorectori. Avand in vedere ca inca sunt in discutii cu cei pe care i-am propus pentru aceste functii, inca nu va pot dezvalui numele lor. Consider ca asa este corect si normal”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu.Comentarii
  • Multa teapa securistilor in frunte cu tiganca santajista FORNA!!!! A facut cheie cu tava si ceainicul de 100ron si cu lista de studenti dtraini dar profesorii si-au dat seama ca este periculoasa si josnica si au eliminat-o elegant 🙂 A ramas cu cele 20ha de terean le langa Metro pe care i le-a trecut securitatea pe numele ei.Posibil sa dea lovitura cand prietenul securistilor, viitorul primar de carton Chirica va construi pe acest teren Spitalul Regional. in rest… la faras cu tine escroaco!

Adauga un comentariu