Actualitate

EXCLUSIV! O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj, pe Primaverii – UPDATE – FOTO, VIDEO

Publicat: 08 nov. 2012

O femeie in varsta de 90 de ani, din Iasi, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului in care locuia, pe bulevardul Primaverii. Tragedia a avut loc in jurul orei 10:00. Batrana, Iulia Costea, care era grav bolnava, ameninta in ultima vreme tot mai des ca isi va pune capat zilelor. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a resuscitat-o, insa fara succes. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML).
Comentarii
  • SSmurdul iar a trimis masina cu soldati si o gramada de cadre medicale asistenti si doctori nu au loc de munca sau iau drumul strainatatii!!! Va rog sa eplicati cei de la ssmurd ce insamna EPA !!! Un echipaj fara nici o pregatire medicala vine la un accident in defavoarea unui echipaj medical cu asistent si doctor !

   • Acum * ani am avut accident …nu iau apararea nimanui, dar in momentul in care a ajuns salvarea cei de la smurd rezolvase tot. Au avut grija si de mine si de colegul meu…nu au fost probleme, iar cei cu salvarea au venit, au constatal si ne au luat..de aco a inceput distractia…la spital tra la la stateam ca 2 fraieri si asteptam..desi cei de la smurd au constatat la mine ceva probleme la coloana, iar la colegul meu la picior…(ligamente rupte)…asa ca mai lasati ma cu hooo smurd ca nici altii nu s mai breji…sa speram ca nu vom avea nevoie niciodate nici de smurd nici de salvare…. ..PS: macar smurd se misca repede…de cate ori ai vazut salvarea inainte sa ajunga smurd??? iar cu moartea smurd….. decat un medit sau o asistenta nepregatita si cu greata pe ea ca e o doamna…mai bine un soldat cu niste cursuri pe prim-ajutor…(de asta e prim ajutor…care ajunge primul….ca na doar n or astepta echipajul de pe salvare sa faca niscai constatari, iar omul sa moara sub ochii lor…macar incearca)

  • domnule arafat si ala de la isu pompieru ! Doamna cimpoesu si domnule ministru arafat daca tot ati bagat asa multi bani in bascalia asta smurd alcatuita numai din soldati facuti peste noapte doctori eu una va rog sa trimiteti masinile cu soldati sau cum le numiti dumneavoastra iapa sau epa nu rea retin ,la toate rudele si cunostintele cele mai dragi dumneavoastra , sa vada si lumea cine lucreaza pe masinil iapa cu soldati ! sincer faceti acest experiment sa trimiteti masinile iapa la tot ce va este mai drag si mai frumos . de ce masinile smurd nu lucreaza noaptea , de ce puneti in camera de comanda la dispeceratul disperat integrat numai soldati sa coordoneze actul medical ? de ce va bateti joc de oamenii din strada si din accidente rutiere si le trimiteti doar iapa cu soldati ? de ce cand iapa cu soldati pleaca la un caz ajunge intai mass media si dupa asta iapa cu soldati ? cine plateste in judet aceste iepe cu soldati ? pt ce sunt platite aceste iepe cu soldati daca soldatii sunt de la isu si masinile la fel si unde se duc acesti bani ? va rog din nou sa trimiteti la toate rudele dvs si la toate cunostintele iapa cu soldati sa vada cu adevarat cat de neinstruiti sunt acei soldati si ca nici macar tabla inmultirii nu o cunosc faceti acest experiment var rog dar cu rudele si cunostintele dvs doamna cimpoesu

  • Dumnzeu sa o ierte ! asa se intampla cand merg vitele de soldati smurd la un caz . pe masina smurd lucreaza doar soldati . cand smurdul merge la un caz omul moare . fara surd mai are sanse sa traiasca !

 • Realitatea este ca smurdul este o mare teapa data sistemului medical romanesc care este in colaps . este adevarat ca la smurd se spala bani si atat . masinile apartin de un minister si angajatii de la alt minister . banii vin din impozitarea salariilor si de la buget unde se pierde sirul lor . inca ceva au aparatura medicala de ultima generatie pe care nu o pot folosi pt nu au echipaje medicale . EPA ! ce insamna EPA ? UN ECHIPAJ DE PRIM AJUTOR si doar atat . EPA nu are nici o pregatire medicala si sunt doar soldati ca sa se stie . cei de pe EPA mai sunt numiti adica se numesc intre ei PARAMEDICI . In afara un paramedic are 2-3 ani de pregatire medicala adica echivalentul unei scoli sanitare de la noi . In final acei PARAMEDICI de pe EPA vin si acorda asistenta medicala poporului care nu stie de soarta celor de la SMURD . Uitati-va si voi prin reclamele lor cat este de agresiva acea publicitate . La fiecare 2-3 cuvinte se pomeneste numele SMURD . Inca ceva de unde fratilor bani pt publicitate atat timp cat SMURDUL spune ca este un serviciu de stat . La SMURD protocolul prevede sa se mearga la cazuri dooar insotiti de mass media . de ce ! daca tot sunt in slujba cetateanului unde este eficacitatea ? Daca ar fi sa facem o comparatie intre un echipaj EPA un cioban nu este nici o diferenta ! pune ciobanul in fata unui calculator si el va scoate ciomagul si va lovi in stanga si in dreapta ! asa se intampla si cu acel echipaj EPA care din pacate loveste in noi adica in popor . Vad atata reclama din partea SMURDUI la tv la radio . De ce nu si face reclama si politia romana care ne apara de infractori ? De ce nu isi face reclama armata romana care ne apara de dusmani ? De ce?

 • o batrana de 9* de ani, grav bolnava, cade de la etajul IV. Cine chiar credeti ca o mai putea salva? ce se intampla cu noi, oameni buni? Dumnezeu sa o ierte, sa ne ierte si pe noi….

 • eu am 26 ani si daca as sti ca mor sigur si nu raman cu probleme as face acelasi lucru. decat sa traiesc in familie cu sotul meu care tipa toata ziua, si care ma face in toate felurile mai bine sa nu mai fiu si sa il las sa se joace linistit pe calculator! probabil dorea sa nu mai fie singura asa cum sunt si eu sau nu mai suporta durerile bolilor. DUMNEZEU SA O IERTE!

 • Daca esti prost(si esti in adevaratul sens al cuvantului daca nu ti-au spus si altii)du-te cu barca pe bahlui si luneca in neant sa nu mai stie si altii de tine.Cine stie de ce boala sufera batranica si nu mai suporta suferintele de a recurs la acest gest ca ultim refugiu sublim.Chiar trebuie un netot ca tine sa arunce cu gunoaie?Si are intr-un fel dreptate iulia,decat sa fii o povara pe umerii altora,sa-i necajesti cu durerile si batranetile tale mai bine in liniste pe cealalta lume.

 • Daca esti prost(si esti in adevaratul sens al cuvantului daca nu ti-au spus si altii)du-te cu barca pe bahlui si luneca in neant sa nu mai stie si altii de tine.Cine stie de ce boala sufera batranica si nu mai suporta suferintele de a recurs la acest gest ca ultim refugiu sublim.Chiar trebuie un netot ca tine sa arunce cu gunoaie?Si are intr-un fel dreptate iulia,decat sa fii o povara pe umerii altora,sa-i necajesti cu durerile si batranetile tale mai bine in liniste pe cealalta lume.

Adauga un comentariu