Actualitate

EXCLUSIV! O cisterna este in flacari la intrarea in Razboieni – FOTO, VIDEO

Publicat: 05 sept. 2016

Chiar in aceste momente un incendiu violent s-a produs din cauza unei defectiuni. Flacarile inalte de cativa metri au cuprins o cisterna chiar in fata Hotelului Coroana. Traficul in aceste momente este paralizat pe ambele sensuri, riscurile fiind foarte mari. Deocamdata nu se stie insa cu ce este incarcata cisterna. Inca nu au intervenit pompierii dar mai multe persoane au solicitat interventia lor. Cel mai probabil in scurt timp mai multe echipaje se vor deplasa la fata locului pentru lichidarea flacarilor. 

UPDATE 12:15 – Traficul a fost decongestionat, dar se circula in continuare greu. Pompierii care au intervenit de urgenta la incident au lichidat flacarile in timp util, eliminand orice pericol de extindere a flacarilor. 

UPDATE 11:58
– La fata locului au intervenit pompierii si politistii de la Biroul Rutier Iasi care dirijeaza traficul. In continuare, cozile se intind pe kilometri intregi, iar un fum gros se inalta la cativa metri in aer. Din fericire cisterna este incarcata cu apa, neexistand riscul unei explozii.

Citeste si: Atentie la butelii! Un barbat a umblat neglijent la butelie si acum se zbate pentru viata lui!
Comentarii
Adauga un comentariu