Actualitate

EXCLUSIV. Mascatii au descins la Tele M si la casa lui Aurel Dobasu – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 18 nov. 2015

UPDATE 14:38 – La DNA au ajuns masinile cu jandarmii care au facut perchezitii la locuinta lui Aurel Dobasu. In prezent, anchetatorii descarca mai multe cutii cu documente.
UPDATE 14:04 – Procurorii au iesit in acest moment din casa lui Aurel Dobasu. Acesta ascapat momentan de retinere, anchetatorii ridicicand doar documente.

UPDATE 13:35 – Procurorii DNA sunt si la aceasta ora la domiciliul lui Aurel Dobasu, iar perchezitiile nu s-au incheiat, dupa cum afirma alte publicatii, precum Ziarul de Iasi. Anchetatorii, impreuna cu jandarmii, sunt in continuare la locuinta lui Dobasu, din satul Bogonos. De asemenea, perchezitiile continua si la Tele M.
UPDATE 12:00 – Este posibil ca seful Tele M sa fie dus la sediul DNA pentru audieri.
UPDATE 11:35 – Mascatii au descins si la locuinta lui Aurel Dobasu, directorul Tele M, din satul Bogonos, comuna Letcani.

UPDATE 10:50 – Procurorii vor ridica de la Tele M mai multe documente si unitati hard, ca proba in acest dosar. In tot acest timp, directorul Tele M, Aurel Dobasu, nu se afla la sediul institutiei. Cel mai probabil, acesta nici nu se va prezenta, de frica.

STIRE INITIALA – In urma cu putin timp, jandarmii au descins la sediul Tele M. Se pare ca este vorba de un contract cu fonduri europene, derulat de CJ Iasi. La mijloc este firma Gradinariu Import – Export, cea care a avut mai multe contracte castigate de CJ si care, la randul ei, a varsat sume uriase in contul Tele M.

Mecanismul era urmatorul: Firma Gradinariu Import-Export castiga licitatii organizate de CJ Iasi, dupa care, imediat, incheia contracte de asa-zisa reclama cu postul de televiziune Tele M, controlat din umbra exact de Cristian Adomnitei si Marius Bodea. Firma mentionata a platit sume uriase pentru Tele M, fara sa primeasca in schimb nici un minut de reclama. Este de notorietate prietenia dintre Cristian Adomnitei, Aurel Dobasu si Marius Bodea.

(Cristian Adomnitei)

(Aurel Dobasu)

(Marius Bodea)

Vezi si BREAKING NEWS! Perchezitii la CJ Iasi. DNA a descins la prima ora in institutie – UPDATE FOTO
Comentarii
  • Ei, acum toti cei ce au fost denigrati prin postul acesta, trebuie sa se indrepte impotriva lui. Ani la randul au distrus oameni, care ulterior au demonstrat ca TELE M a mintit in mod ordinar, dar deja imaginea era manjita.
    D-zeu nu da cu parul, dar……….

Adauga un comentariu