Eveniment-Social

EXCLUSIV! Incendiu la un service auto din Dancu – UPDATE – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 mart. 2012
In aceasta dimineata, in jurul orei 06:30, locuitorii satului Dancu au fost din nou in alerta maxima. La nici 50 de metri de blocul care a explodat, a izbucnit un incendiu violent la un service auto. Mai multe echipaje de la Detasamentul II Pompieri au ajuns rapid la fata locului si au reusit lichidarea flacarilor.
Pentru ca initial se anuntase ca ar fi o persoana prinsa in service-ul cuprins de flacari, la Dancu s-a deplasat si un echipaj SMURD. Din primele cercetari se pare ca focul a pornit de la instalatia electrica a unei masini aflate in hala, la reparatii. Incendiul a fost stins, iar locuitorii din zona sustin ca s-a auzit si o explozie, cel mai probabil de la rezervorul masinii care a ars.Comentarii
  • cum dracu sa ia foc de la sistemul electric care se afla in service??? asa ceva nu am mai auzit. eu zic sa va intoarceti la service si sa mai discutati cu persoanele de pe acolo ca vorbiti numai tampenii. mai ales ca nu se fla nimeni in service…

  • Intr-adevar, articolul e scris in graba si pe genunchi, pt. nu a fost nicio explozie, si nu a fost nimeni inauntru. Este doar mult tam tam.

  • Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Adauga un comentariu