Actualitate

EXCLUSIV – Imagini de cosmar. Incendiu puternic la un apartament in Pacurari- FOTO,VIDEO

Publicat: 07 apr. 2016

Scene de groaza la un bloc din Pacurari. In aceasta seara mai multe autospeciale de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi s-au deplasat in zona Moara de Foc unde s-a produs un incendiu la un apartament de la etajul 4. Din cate se pare, focul s-a extins asupra mansardei blocului. Circulatia rutiera este ingreunata in momentul de fata.

Vom reveni cu detalii!
Comentarii
  • Ati scris ca circulatia a fost ingreunata, dar ca vecinii au fost afectati de foc, fum si apa nu ati scris nimic, era mai importanta circulatia ingreunata decat vecinii pagubiti, nu-i asa? Si unde sunt detaliile, ca de aseara pana acum au trecut zeci de ore? De ce dati stiri daca nu puteti informa corect si complet cititorii?

  • intotdeana BZI a informat prost cititorii si au exagerat total in orice articol , tind sa cred ca redactorii de la bzi consuma ceva inainte de publicarea articolului.

    P.S. – incendiul s-a produs in CANTA , nicidecum in PACURARI incompetentilor !

  • Ziaristi tampiti, luati salariu degeaba, va e lene sa va faceti datoria. La TV s-a zis ca incendiu a izbucnit din mansarda, nu de la etajul 4. Cica un scurt-circuit sustine politia, dar nu prea cred, e benzina si mana de om acolo ca prea ardea cu putere, plus ca nu era nimeni in locuinta, autorul a vrut sa nu fie vazut de nimeni, e logic.

Adauga un comentariu