Actualitate

EXCLUSIV. Iata prima declaratie a rectorului UMF Iasi, dupa ce a fost validat de Ministerul Educatiei

Publicat: 25 feb. 2016
1
Interpelat de reporterii cotidianului Buna Ziua Iasi, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul confirmat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS) al UMF Iasi a facut prima declaratie publica. Iata, mai jos, ce spune noul rector al UMF Iasi.
„Am vazut si eu faptul ca Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice „MENCS” a trimis ordinul oficial de confirmare a mea ca rector al Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi. Din aceasta perspectiva, avand in vedere ca la institutia noastra exista o serie de probleme urgente ce trebuie rezolvate si ca, in acest context, deja s-a pierdut destul timp, este momentul sa trecem la treaba! De asemenea, urmeaza sa am consultari cu intreaga comunitate academica pentru a-mi configura noua echipa de conducere (prorectorii – n.r.). 

Vezi AICI planul managerial al noului rector UMF Iasi, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu
 

La acest moment, chiar daca le-am facut propuneri unor colegi, nu va pot spune cine vor fi noii prorectori, deoarece inca nu am primit acceptul din partea acestora! In perioada imediat urmatoare voi avea discutii si consultari cu colegii mei de la UMF, cat si cu persoanele pe care le-am propus la nivel de prorectorate, si sa vad cine va accepta noua postura dar si cum vor fi priviti acestia dupa ce voi finalizarea consultarilor pe aceasta zona! Pe de alta parte, astept sa vad cine va fi ales ca presedinte al Senatului Universitatii de Medicina unde, nici nu voi fi prezent si unde nici nu vreau sa ma implic pentru a influenta alegerea acestuia! La acest moment, acestea sunt declaratiile oficiale pe care le transmit iar, asa cum am si prezentat in proiectul meu managerial pentru functia de rector, obiectivele si prioritatile mele se regasesc in acest document”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul confirmat de MENCS al UMF Iasi.  Adauga un comentariu