Actualitate

EXCLUSIV! Grav accident rutier in zona Antibiotice Iasi. Sunt cel putin 5 victime – FOTO/LIVE VIDEO

Publicat: 20 dec. 2017

UPDATE – Traficul in zona a fost deblocat.

UPDATE – Victimele au fost transportate la spital cu 3 ambulanta si 3 masini SMURD.

UPDATE – Din primele informatii pe care reporterii COTIDIANULUI BUNA ZIUA IASI le detin se pare ca doua masini s-au ciocnit violent. Un autoturism marca Volkswagen ar fi intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu un BMW. In masina din cauza careia s-a produs accidentul erau doua persoane, sot si sotie care se intorceau din Italia pentru a-si petrece sarbatorile acasa, la Iasi.  In urma impatcului au rezultat 5 victime, din care 2 sunt incarcerate.

UPDATE – Traficul in zona este blocat.

"Un echipaj de Terapie Intensiva Mobila a preluat o victimaz, un barbat de 60 de ani. Acesta este politraumatizat, are fractura de bazin si membre inferioare. Un echipaj de prim ajutor a preluat soferul celeilalte masini, acesta avand traumatisme toraco abdominale, fractura re bazin si membre inferioare. Un echipa SAJ a transportat doua victime policontuzionate, constiente, cu leziuni minore, iar un alt echipaj SAJ a preluat alte doua victime constiente. Cu toti au fost transportati la spitalul Sfantul Spiridon."

STIREA INITIALA – In urma cu cateva momente, un accident rutier a avut loc la Valea Lupului

La fata locului au intervenit un echipaj de la descarcerare si doua echipaje SMURD.

Vom reveni cu detalii. 
Comentarii
  • S-a innecat ca tiganu la mal…asa le trebuie la astia care depasesc viteza legala si se bazeaza prea mult pe masina lor …Doamne fereste de raul altuia sa sunt momente cand omu isi face rau cu mana lui.Mai pazeste Doamne Iasul de atatea accidente !

Adauga un comentariu