Actualitate

EXCLUSIV! Femeie ATACATA de catre o HAITA de caini – FOTO

Publicat: 05 dec. 2016

O femeie din Iasi, a fost atacata de catre o haita de caini! 

In timp ce se intorcea de la un izvor din zona „Venetia” de la Ciric, o femeie cu varsta de aproximativ 50 de ani a fost atacata de catre o haita de caini. Femeia se afla acum in spital la sectia de chirurgie, avand plagi multiple pe tot corpul.

In zona exista de mai mult timp o haita, de peste 15 caini, care pe timpul verii sunt hraniti de catre iesenii care vin la gratar, dar pe timpul iernii, fiind flamanzi, cainii devin foarte violenti.
Comentarii
 • IN LOC SA STRANGA JAVRELE DE PE STRAZI KURVA DE KIRICA SE POPA BAT IN BOT CU BAHLITA SI CU JADANII ,NUMAI IN ALEXANDRU SUNT MII DE CAINI CARE ATACA COPII SI PENSIONARII DAR NIMENI NU FACE NIMIC ,DOAR CAND ESTE OMORAT VREUN COPIL ATUNCI AUTORITATILE SE TREZESC DAR NU MULT ..

 • Stire in BZI acum cateva zile: Andreea Marin va avea probleme grave cu justitia daca se va apara de caini cu arme letale. Iata ca s-a mai intamplat o data o agresiune grava a cainilor. Asasadar, repet: deci se recomanda ca e mai bine sa ne lasam muscati, desfigurati, chiar omorati, ca altminteri riscam puscarie? Puturosii nepasatori care dorm in birourile primariilro, in parlament, cei care dau „legi” (atarna-si-le-ar de gat!) si care au uitat demult cum este sa fii pieton, nu au invatat nimic din tragedia lui IONUT ANGHEL si a altor victime. Ei citesc cu ochi reci, la „si altele”, stiri de felul „femeie/batran/copil/om al strazii muscat/desfigurat/ucis de caini maidanezi”

 • Exista la toate blocurile babe iubitoare de maidanezi, asta doar cu vorba, ca nu si-i iau acasa sa-i pupe-n bot, mai exista babaciunea de B.Bardot care se baga in seama prin alte tari, ca francezii nu mai dau doi bani pe ea. Doar nu e nimeni (doar nebunii) care sa se apuce de omorat animale din senin; insa exista si AUTOAPRAREA! LEGEA TREBUIE SCHIMBATA, si asta urgent! Asta ne e lege, e faradelege! Oricum, pentru copiii mei, eu fac moarte de caine, cu 205/2004 cu tot!

 • Ar trebui luate javrele ale si aruncate in birourile de la primarie si de la „iubitori”.
  Asmutiti sa-i rupa pe cersetorii de voturi.

 • TREBUIE FORMATA O CLACA DE VREO 30-50 DE VANATORI AMATORI/PROFESIONISITI SI SA IA LA PAS CIRICUL INCEPAND DE LA DIGUL DE LA VENETIA PANA LA LACUL ARONEANU SI SA TRAGA IN PLIN IN ORICE PATRUPED CE MISUNA P’ACOLO. SI S-A REZOLVAT PROBLEMA. CE TOT ATATA CUTU-CUTU, OARE CAT VETI MAI PUPA IN CUR POTAILE? NU FAC ALTCEVA DECAT SA LATRE TOATA ZIUA, SA BAGE IN EI PANA REGURGITEAZA, SA SE CACE PE UNDE APUCA SI SA SE INMULTEASCA IN STIL GANG BANG. TOT IASU ASTA NUMAI POTAI.

  • Acelasi lucru il faci si tu:vorbesti(si animalul vorbeste pe limba lui)bagi in tine,regurgitezi,caci si te inmultesti.Tu de ce ai dreptul la viata?

   • Tote romanul așteaptă ca altcineva sa rezolve problema.
    În ceea ce privește câinii violenți este foarte simplu de rezolvat problema.Nu vreau sa dau idei cum pot fi rezolvati întrucât metodele sunt neortodoxe și ar sari iubitorii de animale.
    La Veneția sunt doua haite de caini.O haita are ca teritoriu zona lacului unde sunt și niște case,haita aceasta este cea mai periculoasa.O alta haita este localizata pe terenul viran intre Green Park și baraj.Acesteaua haite se mai iau câteodată la încăierat în perioada când castelele intra în călduri.

 • Si copilul meu a fost muscat acum 2 ani,s-a impiedicat si au tabarat 4 caini pe el in timp ce ma astepta in fata Termoservice str Ciric.Am facut sesizari la salubris,padoc,politie…cu greu la o actiune s-au ridicat 2 caini!Mai sus ds stadionul Tepro este un corp al Lic Cuza unde invata si clase mici si mai mereu sant 4-5 caini in fata liceului..Se asteapta probabil tragedii ca aceasta pentru a se interveni!Mie personal,politistul care a anchetat cazul mi-a zis ca”lasati,doamna cred ca a alergat copilul „!Nu se doreste sa se ia nici o masura ,asta e parerea mea!

Adauga un comentariu