Actualitate

Exclusiv! Chermeza PDL la Motel Bucium – FOTO

Publicat: 12 apr. 2014

Noul sef al PDL Iasi a inceput mandatul cu o chermeza. Circa 200 de PDL-isti s-au intalnit astazi in Bucium pentru a participa la „Liga Alesilor Locali” ai partidului. Intrunirea care se vroia un tur de forta al noului sef al filialei iesene a PDL, profesorul Dumitru Oprea, a beneficiat in cea mai mare parte doar de prezenta consilierilor, viceprimarilor si primarilor din mediul rural din Iasi. Printre cei prezenti s-au numarat Liviu Bulgaru, fostul viceprimar al Iasului Gabriel Grigore, secretarul general al PDL Costi Neagu, Constantin Serban, Eugen Oprisa. La intrunire nu au participat o parte din alesii locali si judeteni ai PDL. Potrivit unor surse din partid, participantii la „Liga Alesilor Locali” ar fi cotizat o suma de bani pentru protocolul care a urmat dupa discutii, aceleasi surse sustinand ca UNPR-istuil Vasile Puscasu, patronul de la Motel Bucium le-ar fi oferit un discount PDL-istilor.

Citeste si: Soc la PDL Iasi. Doi consilieri au demisionat din cauza lui Dumitru Oprea

Intrunirea a inceput cu un cuvant de dechidere al noilor lideri ai filialei, care au precizat ca scopul intalnirii ar fi socializarea dar si pregatirea viitoarelor alegeri. Ordinea de zi a discutiilor includea prezentarea unei decizii interne a Biroului Permanent National, constituirea Ligii Alesilor Locali, prezerntarea candidatului PDL Iasi la alegerile europarlamentare dar si stabilirea unor masuri organizatorice privind desfasurarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.
Comentarii
 • Si cu accizate asigurate de…. ati ghicit ! tiganul Costicuta cu dereftorul lui, omul flutarasului… Merg la firme ( in timpul programului, dar fara ordin de control , desigur) si treaBA-I FACUTA !

 • rusine gloata supusa. uitati/va in sala ca nu sunt mai mult de 100 de mincai , care nu au nici o treaba cu liga alesilor locali. enumerate/mi si mie cinci alesi locali din cei prezenti . in rest mancai in frunce cu mosul ACOSTOAIE si vesnicii SIRGHI . MARIA CABALAU,VASILE ROMAN CU FIUL si nu inchei cu COSTICA SERBAN . INAINTE CU 15 MINUTE DE A INCEPE ACEASTA MASCARADA traseistul GABI GRIGORE facea cumparaturi li LIDL din TUDOR V. NEA COSTICA SERBAN vornea in fata Motelului Bucium /intii cu ADOMNITEI ca mai apoi cu JIJI NICHITA. Inchipuiti/va cita seriozitate si unitate la organizatia PDL IASI ./ Asa sa le ajute DUMNEZEU si alegatorii din IASI,/Aratati/mi si mie in sala un primar PDL cel putin de comuna . ADIO

 • Nu a fost nicio chermeza. Fotograful de la BZI a fost invitat afara in mod respectuos de domnul Oprea. Acum fotoreporterul se razbuna si face afirmatii nefondate. Nu a fost decat un amarat de bufet… la care nu a fost invitat…. si a iesit porcaria de mai sus. Fotoreporterul era unul inalt si cu o geaca amarata de ziceai ca eu un aurolac din gara… Oricum problemele PDL nu s-au lamurit , asta pentru a se bucura si o parte din cei care nu mai cred in Blaga….

  • linge farfurii, face si el ce se pricepe mai bine, acum, ca e urmarit penal.
   Ce noutati mai aflam despre firmele lui de formare unde tot el evalua?

 • Acest partid si intreaga lui ideologie a fost coordonata de betivanul Basescu , sarcinile au fost duse la indeplinire fara cracnire de toti supusii , a creat numai rau in toata tara si ca atare singurul loc a acestuia este la gunoi . Pardon : La puscarie cu Basecu si toti acolitii sai . Nutresc aceleasi sentimente si pentru furaciosii lui Ponta . Daca in Romania , un singur om politic care a furat din banii poporului ar fi dus pe scaunul electric sau in fata plutonului de executie , alta ar fi politica romanesca aplicata .

 • Daca la alegerile la nivel de organizatie judeteana de acum doi ani,ar fi fost respectat rezultatul final,implicit respect pentru toti,cei care-au muncit cu adevarat,pentru un crez,pentru partid,soarta organizatiei,nu ar fi fost intr-atat,de zbuciumata si distrusa in final!Daca ramanea Movila si echipa lui,altul ar fi fost destinul PDL-ului iesean!Dar si atunci,ca si acum,nostalgigi,cocotati,pe munca altora,spera sa mai revina,vremurile de altadata!Niciodata,luati-va gandul!Cand o sa respectati,o sa aveti parte de acelasi respect!

 • ce incredere sa mai ai in conducerea Pd-l cand e alcatuita din traseisti abia reveniti de pe la fc sau pmp!Rusine era o dezbatere la realitatea cu Flutur Berca Stavarache Iasiul se duce din ce in ce mai jos a ajuns sv si bc sa be reprezinte!

Adauga un comentariu