Actualitate

EXCLUSIV! CARAMBOL cu trei autoturisme la intrarea in Podu Iloaiei – FOTO

Publicat: 17 aug. 2016

In dimineata zilei de miercuri, 17 august 2016, in jurul orei 10:00, a avut loc un accident rutier la intrarea in orasul Podu Iloaiei pe sensul de mers Iasi Targu Frumos, imediat dupa trecerea la nivel cu calea ferata. Dupa relatarile de la fata locului este vorba de trei autoturisme avariate, o autoutilitara Iveco Daily, un Volkswagen Golf 4 si un Volkswagen Amarok, accidentul fiind soldat cu doua victime care au fost transportate de urgenta la spital. La fata locului s-au deplasat politistii Biroului Rutier Iasi pentru a efectua masuratori si pentru a depista cauzele producerii incidentului.

Vezi si Sef de politie accidentat GRAV de o masina de la POMPE FUNEBRE – VIDEO
Comentarii
  • Pastrati distanta regulamentara dintre masini BOILOR! Plin de cocalari care se lipesc de stopurile masinii si apropo, depasirea se face pe contransens, nu mai dati flashuri ragaliilor ca E85 are 1 BANDA pe sens, jumatatea celalalta nu e pentru circulatie in specificatiile drumului!

  • Draga Andi in principiu ai dreptate, exceptand apelativul dragalas. Ce iti doresc insa tie pe E85 e sa mergi in spatele unui sir de tiruri care sa nu se dea mai la dreapta, de pe UNICA banda de circulatie

  • Boss, macar aia merg cu minim 80 la ora…Am facut si Iasi-Tg Frumos in 20 de minute si apoi in 25-30, mare kkt ca timp nu scoti, dar in schimb 2 litri in plus la consum s-au pus…nu ti se pare ca toti ne cam grabim in tara asta, doar ca sa ajungi cu 5 minute mai repede acasa ca sa spargem o samantza la tv si sa tragem o besina pe canapea…si crede-ma ca nu-s genul sa merg cu 50 prin localitate, dar sunt plictisit de smecheri care imi dau flashuri in spate cand eu am 110-130 inafara localitatii!

Adauga un comentariu