Actualitate

EXCLUSIV. Barbat in stare grava dupa ce o bomba i-a explodat in fata. A fost adus la Iasi cu elicopterul SMURD – UPDATE

Publicat: 17 mart. 2015
1

UPDATE 14:52 – Barbatul in varsta de 51 de ani a fost ranit dupa ce un proiectil de calibru 77 milimetri, din Al Doilea Razboi Mondial, ar fi explodat pe camp. La fata locului s-a deplasat un echipaj de pirotehnisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi.

UPDATE 11:01 – Elicopterul SMURD a aterizat la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgente (ISU), iar barbatul ranit a fost preluat de o ambulanta SMURD si a fost transportat la Spitalul Sfantul Spiridon, unde va primi ingrijiri medicale.

STIRE INITIALA – Elicopterul SMURD a fost solicitat sa intervina la Deleni, pentru a prelua un barbat ranit in urma unei explozii. Incidentul a fost semnalat in jurul orei 9:30, prin apel la numarul unic 112. Barbatul a suferit rani grave, necesitand interventia de urgenta a medicilor. Pacientul a fost preluat si transportat la Spitalul Spiridon. In functie de gravitatea arsurilor se va decide daca barbatul va ramane internat la Iasi sau va fi transferat la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Vezi si Ieseni in stare grava adusi la spital cu elicopterul SMURD
Adauga un comentariu