Actualitate

EXCLUSIV. Autocarul Teatrului Luceafarul, plin cu copii, implicat intr-un accident rutier – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 14 apr. 2016
UPDATE 12:33 – „Veneam din Bucium, de la o gradinita, iar in intersectia din Podu Ros m-am inscris regulamentar. Cineva a venit din partea dreapta. Acolo este lovita masina. Am facut o oprire cam nepotrivita. Ce era de facut? Sa-l botesc? Copiii, cum stau in masina, o mai fi cazut unul langa altul. O doamna educatoare nu stia nici ea ce sa spuna”, a declarat soferul autocarului.

UPDATE 10:45 – Din cele relatate de oficialii Teatrului Luceafarul rezulta ca autocarul venea dinspre Bucium, de la o gradinita, aducand copiii la institutie, unde urmau sa asiste la un spectacol. In zona Podu Ros, un conducator auto care nu a respectat regulile de circulatie a intrat in coliziune cu autocarul. In conditiile date, soferul autocarului a franat brusc, iar in urma impactului trei copii au suferit cateva zgarieturi, iar o educatoare a lesinat. La fata locului au intervenit medicii cu ambulante, educatoarea a primit ingrijiri, iar micutii au fost transportati la spital. Ceilalti copii sunt in sala, iar colegii lor, dupa ce vor primi ingrijiri la spital, vor fi adusi si ei la spectacol. De precizat ca incidentul nu s-a soldat cu daune materiale.

UPDATE 10:27 – Directorul teatrului, Ioan Holban, a confirmat incidentul intrafic si a spus ca autocarul se afla acum in zona institutiei.

„Analizam si noi acum sa vedem despre ce a fost vorba si sa vedem cine se face vinovat. Din ce stiu eu, un autoturism a intrat in autocar. Acum cercetez si eu cazul si astept si rezultatele de la politie. Totusi, soferul nostru este foarte experimentat si nu cred ca el este vinovat. Desigur a intervenit si ambulanta si a preluat cativa copii. Unii dintre ei s-au si speriat, dar sunt in afara oricarui pericol”, a spus directorul institutiei.
 

STIRE INITIALA – In aceasta dimineata, 14 aprilie, autocarul Teatrului Luceafarul din Iasi a fost implicat intr-un accident rutier, acesta producandu-se in Podu Ros. Potrivit primelor informatii, autocarul a preluat mai multi copiii de la Gradinita Providenta, pentru a-i transporta la institutia de cultura, unde urmau sa asiste la un spectacol de teatru. In zona Podu Ros, autocarul a intrat in coliziune cu o alta masina. Cand masina a ajuns la Teatrul Luceafarul, mai multi copii au inceput sa acuze dureri, cel mai probabil acestia lovindu-se in urma impactului. In zona au venit trei ambulante si politistii. Medicii le acorda ingrijiri de prim-ajutor.
Comentarii
  • Poate ai vrut sa scrii gradinita catolicilor „Surorile Providentei” de pe Fundac Bucium. Nici sa copii raportul Politiei nu esti in stare.Ai prins din zbor ceva cu Providenta si gata …

Adauga un comentariu