Local

EXCLUSIV! Anunt de ultima ora pentru operatorii economici din Iasi

Publicat: 07 mai 2015
1

Reprezentantii Fiscului iesean au facut un anunt important pentru operatorii economici din judet si municipiu, referitor la registrul de bani personali. Astfel, notificarea privind constituirea registrului de bani personali, se depune la Fisc si nu impune prezenta reprezentantului operatorului economic la organul fiscal, aceasta putand fi facuta prin posta, fax sau e-mail, cu conditia pastrarii dovezii expedierii acesteia si nu este necesara prezentarea registrului cu ocazia notificarii.

Vezi si Cum arata un BON FISCAL PENTRU BACSIS – FOTO

In situatia in care operatorul economic are mai multe puncte de lucru, acesta poate depune o singura notificare la organul fiscal la care este inregistrat, ca platitor de impozite si taxe, in care sa precizeze, pentru fiecare punct de lucru, data deschiderii registrului de bani personali si numarul de pagini. Notificarea se poate depune pana maine, la ora 14:00.
Comentarii
  • Tara de kkt. Trebuia sa scrieti „anunt in ultima ora” .Acest lucru nu putea fi reglementat in acelasi continut al legii?Oare chiar nu pot fi reglementate toate problemele simplu si clar pentru toti?Poate ca fiscul de la Botosani vrea sa vada aceste registre.Niste tampiti si incapabili,pusi in functii doar politic!

Adauga un comentariu