Actualitate

EXCLUSIV: Accident rutier pe strada Elena Doamna! Doua autoturisme au fost facute praf – FOTO

Publicat: 28 oct. 2016

In cursul noptii dintre 27 si 28 octombrie 2016, un accident rutier s-a petrecut pe strada Elena Doamna, acolo unde doua autovehicule au fost implicate. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Biroului Rutier Iasi, insotiti de criminalisti, care au demarat cercetarile pentru a stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Colegii ciclistului omorat in accidentul din Horpaz au ramas muti de durere la aflarea tragediei! – FOTO

Conform primelor informatii primite de la reporterii BUNA ZIUA IASI aflati la locul incidentului, soferul unui autoturism marca Volkswagen Bora, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, a fost acrosat de un autoturism Ford ce iesea de pe o strada din zona Bucsinescu. Acesta ar fi trebuit sa opreasca la stop pentru a acorda prioritate, dar in schimb a iesit pe strada Elena Doamna fara sa se asigure, moment in care a intrat in coliziune cu Fordul. In urma impactului a rezultat o victima, care a fost transportata la spital de un echipaj medical de urgenta al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Iasi. Politistii au efectuat testarile cu etilotest pe ambii soferi, rezultatele fiind negative. 
Comentarii
  • So… un ştudente eminente di Botşăni se hârjonea cu alțî eminenți di Botşăni, venind din Copou, de la stat cu bu_cile pe capota tigăilor în rond, şi când mai avea şi el câțiva metri până acăsică în Tudor Tudorelu’ Meu i-a sărit în [email protected] un pârdalnic di ieşean care nu ştia că la ceasu’ ăsta de noapte pe străzi au voie doar rachetele. Mă [email protected] în maşinile voastre, viniturilor.

Adauga un comentariu