Actualitate

EXCLUSIV! Accident intre un tramvai si un autobuz, in fata la Super Copou – FOTO

Publicat: 09 oct. 2016

In cursul zilei de duminica, 9 octombrie 2016, un accident rutier s-a produs in zona Super Copou, acolo unde doua mijloace de transport public in comun s-au ciocnit. Soferul unui autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iasi, in incercarea de a evita impactul cu masinile parcate la marginea strazii, din fata cafenelei Deja Vue, a fost acrosat de un tramvai ce circula cu viteza din spatele acestuia. Desi soferul a incercat sa se asigure si sa evite atat coliziunea cu tramvaiul, cat si cu autoturismele parcate pana in strada, vatmanul tramvaiului nu a putut opri la timp, moment in care cele doua mijloace de transport au intrat in coliziune.

Citeste si: DEZASTRUOS! Doua trenuri implicate intr-un ACCIDENT FEROVIAR! Zeci de persoane sunt ranite

Sursa foto „Esti din Iasi daca…” (Facebook)
Comentarii
    • Stiai ca ai venit pe lume cu feribotul? Da, ca i-am spus m.a.-t.i.i cand ii dadeam m.u.i.e.: „nu mai feri botu ca iar faci un prost ca mihaita”. Da’ nu m-a ascultat si uite asa ai aparut pe lume, da mai bine sa c.a.c.a. si-l manca m.a.t.a

      • Adevarul iesit la suprafata de multe ori doare, a fel ca si prostia. Feribotu’ sa stii ca sunt foarte multi din fostul RATP care vorbesc la telefon afaceri si conduc mijl de transport nefiind atenti la circulatie, punand in pericol viata a mii de calatori. Daca le faci observatie iti raspund ca dupa un tragic razboi exact ca la usa cortului, pana si rommi care sunt pe strazi au un vocabular mult mai frumos . Sefii RATP-ului nu mai stati prin baruri si pe la pacanele, ca nu da bine la firma, mai supravegheati traficul si monitorizati soferii sa vedeti ce fac. Mai trimiteti din cei angajati care stau pe bani nostri la munca , sa nu mai zaboveasca pe acasa, ca vor uita buna conduita din trafic si vor deveni malaci la volan cu burtile pline de alcool. La munca RATP-ule.

    • Aloooo politia rutiera!!! Unde a disparut, s-a desfiintat cumva pt ca nimeni nu-i vede niciodata la dirijarea traficului sau degajarea carosabilului ?? Tarani uleiosi bagati cu pile, care stau si dorm la sectie in timp ce orasul este sufocat de masini de cocalari capsunari si hoti de ciorapi parcate aiurea!!

Adauga un comentariu