Actualitate

EXCLUSIV! A murit avocatul Carmen Bernic!

Publicat: 21 oct. 2012
1

Avocatul Carmen Bernic, fostul decan al Baroului de avocati Iasi a incetat din viata astazi, in jurul orei 15:00. Bernic era suferinda de diabet, iar astazi la pranz i s-a facut rau, a facut un stop-cardiorespirator, a chemat de urgenta un echipaj SMURD, dar nu a mai putut fi resuscitata.

Vom reveni cu amanunte!
Comentarii
 • Dumnezeu s-o odihneasca, a fost un avocat cu talent si prestanta si o colega deosebita.
  Totusi sper sa nu aud zilele urmatoare discursuri penibile de la cei care au atacat-o miseleste in ultimii ani: betivul analfabet de Mogos sau dubioasa de Lupsan. Ar fi deranjant pentru cei care am cunoscut-o si pretuit-o pe aceasta doamna.

 • Am fost eleva distinsei doamne profesoare Bernic, om devotat celor doi copii pina in ultima clipa. Nu pot crede ca a plecat atat de devreme Carmen, e nedrept! Condoleante familiei!

  • nu mai inteleg nimic.asta e fiica vacii de bernic care ma punea la national sa stiu pe de rost cuvantarea lui ceausescu la al *1-lea congres sau e sotia boului de alex?

   • MAI ASPAZIA COJOCARU ,NICI IIN CLIPE GRELE NU TE POTI ABTINE? ESTE O CREEATURA A LUI SATAN. A FOST UN OM MINIUNAT SI F CREDINCIOASA ,CARMEN BERNIC.STI TU LA CITI PREOTII CALUGARI LE-A DAT BANUTI PT TRATAMENT SI HRANA? DE DE VORBESTI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA ? NU TIO ESTE RUSINE ,SATANISTO? CARMEN FIETI TARINA USOARA SI SUFLETUL TAU BUN SA FIE CU INGERII SUS IN CERURI.AMIN

 • Carmen mi-a fost colega de liceu…iar dna profesor Bernic ne-a fost dascal la liceul National.Carmen, noi colegii din promotiile **,*5,*6,**…te cunoasteam atat de bine!…un om modest de o rara disponibilitate si noblete sufleteasca. Cata durere avem in suflete dupa aceasta teribila veste! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!Sincere condoleante familiei!

 • DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE.
  CONDOLEANTE FAMILIEI BERNIC.
  EU AM FOST CEL CARE DE MAI BINE DE ** ANI AM AVUT GRIJA DE DUMNEAEI.

 • Ieri, in urul orei *6,oo (saisprezece)telefoanele sunau de la un vecin la altul, netinand cont ca, fiind duminica, cineva, poate, se odihnea la acea ora.Fostii vecini ai Doamnei Carmen Bernic, din str.Oancea, se anuntau unul pe altul, fiind cutremurati de vestea trista. Dumnezei sa-i aseze sufletul sau minunat acolo unde dreptii se odihnesc.Boni, suntem alaturi de tine!

Adauga un comentariu