Eveniment-Social

Eveniment inedit la Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefanescu” din Iasi

Publicat: 20 ian. 2019
1

Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" Iasi va fi din nou în atentia iesenilor si nu numai, prin continuarea proiectului "Iasi – Capitala renasterii nationale". Evenimentul de amploare este organizat de cadrele didactice ale institutiei de invatamant, în perioada 22 – 24 ianuarie 2019.

Citeste si: "Din Camara Bunicii": Proiect de promovare a artei culinare romanesti, derulat de Colegiul Tehnic I. C. Stefanescu din Iasi

Concursul International  "Traditii în arta coafarii" a ajuns la a II-a editie si se va desfasura pe sectiunile: I – Împletituri si II – Coafuri, III – Master-class prezentat de elevii de la Colegiul "Mondostud Art" – machiaj si manichiura.

Citeste si: DE SENZATIE! Zeci de liceeni ieseni ai colegiului I.C. Stefanescu, implicati intr-un proiect tip Masterchef

Participantii vor fi elevi si cadre didactice din Republica Moldova (orasul Chisinau), Colegiul "Mondostud Art" , de la Colegiul Tehnic de Comunicatii "N.V. Karpen" din judetul Bacau si de la Colegiul "Stefanescu" Iasi.

Citeste si: Preparate savuroase de Craciun, la Colegiul Tehnic "Ioan C. Stefanescu" Iasi, în cadrul proiectului international "Expert si amator: bucataria pentru toti"

"Elevii participanti îsi vor demonstra abilitatile, competentele, deprinderile de executie specifice meseriei de stilist, care implica creativitate si imaginatie. Scopul acestui concurs este de a realiza schimburi de bune practici între elevii din Iasi, Bacau si Republica Moldova, de subliniere a frumosului, a talentului si a artei esteticii, acestia dovedind interes pentru dezvoltarea profesionala în domeniul «Estetica si igiena corpului omenesc». Pe data de 23 ianuarie 2019, la finalizarea concursului, elevii Colegiului Tehnic «Ioan C. Stefanescu» îsi vor pune în evidenta cunostintele dobândite pe perioada studiilor în domeniile «estetica si igiena corpului omenesc» sau designer vestimentar prin prezentarea tinutelor si a coafurilor specifice tematicii iberice propuse. Pe data de 24 ianuarie 2019, elevii si cadrele didactice vor participa la activitatile derulate de Primaria Municipiului Iasi închinate «Zilei Unirii», când se vor împlini 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, dar si 10 ani de la infratirea municipiilor Iasi si Chisinau", au transmis reprezentantii colegiului iesean.  
Adauga un comentariu