Eveniment-Social

Eveniment de anvergura initiat de Facultatea de Medicina Dentara Iasi

Publicat: 04 apr. 2014
1

@  Facultatea de Medicina Dentara va trece printr-un test pentru recunoasterea excelentei

La Iasi este marcata o premiera nationala prin derularea primei sedinte din Romania a Biroului CIDCDF, Organismul de conducere a Confederatiei Decanilor Facultatilor de Medicina Dentara de Expresie Total sau Partial Franceza. Cu aceasta ocazie va fi evaluata din punctul de vedere al standardelor educationale, de cercetare si asistenta medicala, Facultatea de Medicina Dentara din Iasi. Aceasta analiza riguroasa s-a mai realizat in urma cu 5 ani. Toate aceste evenimente sub semnul unicitatii se vor desfasura cu ocazia celei de a 18-a Editii a Zilelor Facultatii de Medicina Dentara si implinirea a 30 de ani de Stomatologie Infantila la Iasi. Traditia colaborarilor francofone se impleteste cu spiritul academic si de avangarda, conferind amploare acestui congres international de exceptie. Tema congresului reuneste fatete cu profund impact practic, performanta si posibilitatile de management ale limitarii sau evitarii malpraxisului in practica curenta.

„La acest eveniment vom incerca sa gasim solutii de evitare a malpraxisului. Atat medicii cat si pacientii trebuie sa-si cunoasca drepturile, doar ca medicii au si indatoriri. O greseala, o clipa de neatentie poate insemna o cariera distrusa si o experienta neplacuta pentru pacient. La intregul eveniment si-au confirmat prezenta zeci de personalitati, atat din tara cat si din strainatate. Vor fi tinute prelegeri pe teme interesante si vor fi abordate subiecte de maxim interes. Prin evaluarea Facultatii de Medicina Dentara Iasi, speram la o recunoastere a excelentei in acest domeniu”, a precizat prof. dr. Norina Forna, presedinte de Congres si Decan al Facultatii de Medicina Dentara Iasi. Programul stiintific variat aduce in prim-plan importanta componentei practice, materializata prin hands on-uri destinate urgentelor medico-dentare, prin intermediul manechinelor performante computerizate si in egala masura reabilitarii implanto-proteticii. „Prezenta noastra la Iasi, in calitate de evaluatori ai standardelor educationale, cat si de membri ai bordului CIDCDF este cea mai fericita alegere si un real rezultat al votului unanim, privind noua structura a biroului”, a punctat prof. dr. Charles Pilipili, presedinte al CIDCDF.
Comentarii
  • mda, o alta porcarie. Facultatea aia e varza. Studentii trebuie sa-si cumpere singure echipamente de mii de roni ca imbecilii astia nu-s in stare sa le furnizeze cele necesare.
    Mai ales dupa ce taxe enorme au.

    Prea mult tupeu din partea „doamnei” Forna!

Adauga un comentariu