Actualitate

Este strigator la cer! A platit facturi uriase, dar E.ON l-a debransat abuziv

Publicat: 21 apr. 2015
1

@ Zilnic zeci de ieseni intampina probleme din partea E.ON-ului @ Nimeni nu vrea sa le asculte problemele, iar vina este aruncata dintr-o parte in alta @ De multe ori oamenii ajung in situatii limita din cauza unor reguli impuse de firma nemteasca

Problemele iesenilor legate de compania germana E.ON nu par a inceta niciodata. Zilnic, pe adresa de e-mail a cotidianului BUNA ZIUA IASI vin reclamatii care denunta abuzurile pe care nemtii de la E.ON le fac asupra oamenilor simpli, din judetul Iasi, oameni care nu se pot apara intr-o lupta cu un asemenea colos economic. Raspunsurile de care iesenii au nevoie nu vin niciodata de la reprezentantii E.ON, iar fiecare incearca sa gaseasca singur cate o rezolvare. In incurcatura a fost bagat si N.I., din Iasi, care a fost nevoit sa achite de mai multe ori aceeasi taxa. Ieseanul spune ca s-a saturat de abuzurile firmei si vrea sa faca ceva pentru a schimba toate procedurile care costa timp si bani.

Citeste si: Opriti bataia de joc a E.ON! Sute de ieseni sunt umiliti zilnic si nimeni nu face nimic

„Detin un teren intravilan intr-un sat la marginea orasului, neavand constructie definitiva pe acesta. In anul 2009, am incheiat contract de furnizare a curentului electric cu E.ON pentru o pompa de apa. In anul 2013, am primit instiintare scrisa pentru a ma prezenta sa reinnoiesc contractul, aceasta a presupus timp si in jur de 150 de lei. In anul 2014, am fost facturat cu sume mai mari de bani pentru curent pe care nu-l consumasem, dar era declarat de mine ca numar de kw pe care preconizam sa-i consum, avand la un moment dat peste 200 lei la ei platiti lunar, actualmente fiind in jur de 160 lei. Nu inteleg de ce tot ma facturau cand angajatul lor mergea si citea periodic contorul si vedea ca nu consum? Pentru acest ultim aspect am facut sesizare la Tg. Mures, dar nu am primit niciun raspuns cu toate ca au trecut multe luni”, sustine ieseanul.

Indiferenta pare a fi pe primul loc la aceasta firma

Ieseanul spune ca are o garantie de 150 lei pe care i-au solicitat-o la reinnoirea contractului din 2014. Fara a fi instiintat i-a fost ridicat contorul, fiind practic debransat de la retea. „Am mers la centrul de la Moldova, unde stiti cat se asteapta si mi s-a comunicat verbal ca nu ei se ocupa cu instiintarile, doar cei de la Targu Mures. Am depus documentele pentru a mi se prelungi din nou contractul, dar pe langa suma platita in anii anteriori care bineinteles ca a mai crescut, trebuie ca dupa ce primesc avizul sa platesc rebransarea. Stau si ma intreb de ce nu am fost instiintat ca si in anii trecuti, de ce nu am fost sunat sa ma prezint si sa asist la ridicarea contorului pentru a vedea personal cati kw indica contorul. Mai mult, cu toate ca de la E.ON mi s-a spus ca pe data de 04.04.2015 au ridicat contorul, nu am primit niciun proces-verbal la domiciliu in acest sens. Am incercat sa ma contactez la adresa lor de e-mail, dar nu reusesc”, completeaza ieseanul.

Citeste si: REVOLTATOR! Cat vor mai suporta iesenii? E.ON ne umileste pe banii nostri!

In editiile urmatoare va vom prezenta si alte cazuri in care iesenii sunt nedreptatiti de catre aceasta firma. Singura dorinta a iesenilor este ca aceasta firma sa procedeze corect. O mare problema in functionarea optima a centrului de relatii cu clientii pare a fi lipsa angajatilor. Astfel, iesenii asteapta ore in sir pentru a putea lua legatura cu un angajat de la care poate primi lamuririle de care au nevoie.

Citeste si: E.ON, amendat cu jumatate de miliard de lei pentru ca a umilit iesenii

Va prezentam mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului de Administratie (CA) de la SC E.ON Romania SA. Acestia sunt oamenii care se imbogatesc pe spatele romanilor si care-si bat joc de clienti, cu complicitatea autoritatilor.

Daca si voi aveti probleme cu E.ON, dati-ne un mail pe adresa [email protected], in care sa denuntati abuzurile companiei germane. De asemenea, va puteti prezenta problemele si la rubrica de comentarii de pe site-ul www.bzi.ro.
Comentarii
  • DACA DNA INCEP VERIFICARILE IN EON LA CATE FRAUDE ,AFACERI ILEGALE,LUCRARI ,VERIFACRI SI REVIZII VANDUTE LA FIRME FANTOMA SI EXECUTATE ILEGAL INAINTE DE TERMEN SI FACUTE DUPA URECHE ARESTEAZA TOTI SEFII CORUPTI DIN EONGAZ .

  • Daca faceau porcariile astea in Germania plateau despagubiri pina la pensie directorii. Eu am facut o cerere de retragere a unui contor si nici dupa un an nu mi-au raspuns la ea.

Adauga un comentariu