National

ESTE STIREA MOMENTULUI! Nenorocire in curtea MediaPRO

Publicat: 01 oct. 2016
1
Conducerea PRO TV a decis recent sa-i plateasca Monicai Davidescu despagubirile obtinute in instanta in primavara, de peste un miliard de lei vechi, pentru picioarele rupte pe ringul de dans, potrivit Click.ro. Decizia vine in urma unei negocieri dintre directorul general al trustului, Aleksander Cesnavicius, si miliardarul Bobby Paunescu.
Monica Davidescu (44 de ani) a vrut sa faca un bine, dar s-a ales cu sechele pe viata. In 2012, cand a participat la cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” pentru un caz umanitar, actrita s-a accidentat grav in timpul repetitiilor. Din cauza problemelor de sanatate, actrita a pierdut contracte importante si, implicit, oportunitati financiare. Din aceste motive, in 2013, ea a dat in judecata MediaPRO Entertainment, companie care producea show-ul.
Magistratii au decis ca firma respectiva sa-i plateasca artistei 60.623 de lei daune materiale si 45.000 de lei daune morale (n.r. – peste 20.000 de euro). De atunci, Monica Davidescu a asteptat sa intre in posesia banilor.Adauga un comentariu