Actualitate

Este SCANDALOS! Gasca lui Dumitru Oprea face abuzuri incredibile la PDL Iasi

Publicat: 19 iun. 2014
1

Este absolut incredibil ce se intampla in PDL Iasi. Partidul care in urma cu doar 6 ani castiga aproape toate colegiile parlamentare din municipiul Iasi a ajuns acum bataia de joc a unei gasti de asa-zisi universitari, care nu au nicio treaba cu politica si cu tot ce inseamna viata unui partid. Ceea ce s-a intamplat aseara la PDL depaseste cu siguranta orice imaginatie.

Citeste si: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO

La solicitarea presedintelui Tudor Luchian si a primvicepresedintelui Marius Spinu a fost convocata o sedinta a Biroului Permanent Local. Din acest for de conducere fac parte 31 de membri, dar la sedinta de aseara nu au participat decat 11 persoane, din care 5 nici macar nu sunt cu acte in regula la PDL. Cum numarul minim de membri pentru o sedinta statutara era de 16, intalnirea de ieri care-si propunea excluderea din partid a viceprimarului Gabriel Surdu nu a fost altceva decat o sueta a gastii condusa de slugile lui Dumitru Oprea. Toata aceasta gasca, sustinuta de la Suceava de baronul Gheorghe Flutur, este disperata ca peste 120 de membri vechi de partid (primari, consilieri judeteni, consilieri locali si lideri de organizatii locale) s-au intalnit vineri seara intr-o sedinta in care au decis sa ceara conducerii partidului demararea alegerilor pentru stabilirea noului presedinte. In disperarea lor, Marius Spinu si Tudor Luchian au decis ieri, chiar daca sedinta nu este statutara, sa excluda trei membri ai oragnizatiei locale, doar pentru ca au participat la sedinta de vineri seara de la Camera Agricola. Astfel, intr-un mod total abuziv, au fost exclusi din partid trei persoane cu state vechi: Maria Gheorghiu, Laurentiu Grigoras, fost consilier local, si Tudor Dornean, seful organizatiei municipale de tineret. Se ridica insa o intrebare legitima. Vor fi exclusi toti cei 125 de oameni care au avut curajul sa ceara un lucru logic si simplu: demararea unor alegeri libere la PDL Iasi?

Citeste si: E oficial! Dumitru Oprea a inchinat PDL Iasi baronului sucevean Gheorghe Flutur

La sedinta de aseara a fost prezent si consilierul local Constantin Axinia, unul din cei care au contribuit cu bani pentru campania din 2012 de la locale. In urma cu doi ani, in campania electorala, Axinia spune ca a dat 5.000 de lei la partid, ca nu a primit nicio chitanta pentru aceasta suma, iar toti banii ar fi ajuns la Marius Spinu. De altfel, consilierul local Constantin Axinia i-a cerut chitanta lui Spinu, insa fostul presedinte al organizatiei locale a refuzat sa aduca dovada fatului ca banii au ramas la partid si au fost inregistrati in contabilitate.

Citeste si: Mascaricii de la PDL! Oprea si gasca lui s-au promovat singuri in campania electorala

Biroul Permanent Local al PDL Iasi este compus din personaje care nici macar nu reprezinta structura municipala, cum ar fi cazul unei femei ce este consilier local la Miroslava. Cap de afis ramane insa Tudor Luchian, omul de casa al senatorului Dumitru Oprea. Luchian a fost numit presedinte al organizatiei municipale, desi in ultimii ani a calcat doar de cateva ori la partid. Acesta nici macar nu a fost prezent la sedinta de aseara. 5 dintre cei 11 prezenti la sedinta nu sunt membri ai PDL, fiind doar acolitii lui Oprea. De altfel, Biroul Local nu respecta deloc statutul partidului, fiind format din persoane care nu au ce cauta in organizatie. Cu toate acestea, Oprea a inchis ochii si a tolerat aceasta situatie, dat fiind faptul ca majoritatea sunt oamenii sai de incredere.
Comentarii
  • Domnilor reporteri si redactori de la BZI, informati-va corect si nu mai luati in seama toate mizeriile si minciunile.
   1. Ieri au fost 18 peroane, TOTI membri de partid.
   2. Gasca lui Surdu a convocat acea adunare, mai intai ca „adunare informala” dar la sfarsit au folosit semnaturile de prezenta pentru a simula (ilegal din punct de vedere a rspectarii statutului) convocarea Colegiului Director Judetean
   In concluzie ileghalitatile le comite Surdu si gasca lui.

 • Daca persoanele atacate sunt” asa- zisi universitari”, cu siguranta semnatarul articolului nu este un asa-zis absolvent nici de sapte ani de acasa.Semnatarul este doar o carpa imbibata cu venin pentu sters scuipatul celor care-l comanda si -i dau blidul de linte.Halal mercenar B.Z.I.- ist.

 • Marius Spinu=o pleava a societatii noastre de astazi.Mars potaie ce esti,ca nu poti fi lasat mult timp liber,pentru ca in cel mai scurt timp ve-i ajunge la mitica.

 • Deci dragii mei, turcii intelepti au o vorba de duh si nu se incurca cu hahalerele…asa ca spuneti-le simplu si adinc „HAI SICTIR” si mergeti in treburile dvs.,

 • Statutar, nestatutar ( tai fi chemat repede vreun sclav, prin telefon; l-ati luat pe vreunul de pe nevasta-sa, ca sa deveniti statutari) . Dar tot o pleava lui Flutur ramaneti. Oprea, un nevolnic iar Spanu , un caine turbat , cu interese personale mari

 • Spanu , Oprea si ceilalti din PDL, PMP, etc , Impreuna cu familia Basescu sunt mafiotii si hotii care au distrus aceasta tara , au adus pe majoritatea romanilor in prag de saracie , mai ales pe simpli angajati la stat sau privat . Ei si copiii lor in iad sa ajunga pentru saracia din aceasta tara si umilintele indurate chiar de oameni de cariera din sanatate si invatamantul preuniversitar . Pentru hotiile lor au ajuns la cea mai joasa speta sa fure salariile si pensiile modeste ale romanilor , prin taierea lor ilegala . Au furat timp de 10 ani din viata multor romani si deasemenea din viata copiilor acestor oameni lipsiti ilegal de drepturile lor . Oprea , pana si acum mizerabile aperi pe securistul comunist mafiot Basescu . Ce merita sa-i dea DUMNEZEU fetei tale ?

 • Sunteti un ziar de nimic. Se vede clar de partea cui sunteti. Ma intreb de unde aveti informatiile pe baza carora ati scris acest articol, pentru ca impartiali si echidistanti nu sunteti. In primul rand ati trebui sa moderati comentariile sa nu lasati sa fie postate cele in care nu e folosit un limbaj decent, adecvat.

 • Adaug si eu sentimentele mele de scarba fata de aceasta fitzuica, ce publica materiale injurioase la adresa mea. Pe cand eram Rector la Cuza, toti stateati smirna la usa mea, va amintiti? Imi displace sa continui a va aminti momente umilitoare.

Adauga un comentariu