National

Este INCREDIBIL ce a primit MITA un politist rutier

Publicat: 03 sept. 2014
1
Un politist de la Politia Rutiera Oradea a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 26 de kilograme de carne de porc. Potrivit anchetatorilor, pe 1 septembrie, agentul de politie l-a oprit pentru control, in localitatea Gepiu – DN79, pe Lucian Campean, care conducea o motocicleta marca Honda, fara sa posede permis de conducere categoria A. Agentul de politie avea obligatia intocmirii actelor constatatoare in vederea formarii unui dosar penal, insa Ionut Claudiu Sala a pretins si Lucian Campean a fost de acord ca acesta din urma sa-i remita un porc de aproximativ 50 kg.
In urma intelegerii intervenite, politistul nu a mai intocmit actele constatatoare si a stabilit sa se intalneasca a doua zi pentru a primi carnea de porc. A doua zi, in jurul orei 16:30, agentul de politie s-a deplasat la locuinta din Gepiu a inculpatului, de unde a ridicat cantitatea de carne precizata. Politistul a fost oprit in trafic de colegii de la Serviciul Anticoruptie.
Politistul a fost dus la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, impreuna cu Lucian Campean, unde s-a dispus inceperea urmarii penale si punerea in miscare a actiunii penale pentru savarsirea infractiunilor de luare respectiv dare de mita. Cei doi au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa se aprecieze asupra masurilor preventive necesare, potrivit voceatransilvaniei.ro.Adauga un comentariu