Sport

Este bun si dupa trei ani: revenire cu doua medalii pentru Marian Dragulescu

Publicat: 13 sept. 2015
1

Marian Dragulescu a cucerit medalia de aur la sarituri si pe cea de bronz la bara, în cadrul Cupei Israelului, desfasurata la Tel Aviv, competitie la care au mai participat sportivi din Azerbaidjan, Croatia, Lituania si Israel. Dragulescu a revenit în gimnastica în luna ianuarie si cele doua medalii vin dupa aproape 3 ani de la retragerea din competitii (noiembrie 2012). Acesta a fost primul concurs oficial pentru român, care a participat la 5 aparate, mai putin la inele. Marian a luat nota 15,650 la sarituri si 14,550, la bara.

Din echipa României au mai facut parte Daniel Radeanu si Andrei Ursache, cel de-al doilea obtinând bronzul la cal cu mânere (14,250).  „Alaturi de Oleg Stepko, Filip Ude, Alexandr Shatilov, Andrei Medvedev si, nu numai, Marian Dragulescu a fost una dintre vedetele concursului a carei evolutie a fost asteptata cu mult interes.

Revenit în activitate în ianuarie acest an, Marian Dragulescu s-a aflat la prima sa aparitie oficiala, una care s-a dovedit a fi de bun augur, el urcând pe podium de doua ori”, se arata într-un comunicat de duminica al FR Gimnastica.
Adauga un comentariu