Actualitate

Este absolut REVOLTATOR! Un traseist politic se vrea sef la PDL Iasi

Publicat: 07 iul. 2014
1

@ Organizatia judeteana a PDL Iasi a ajuns sa fie controlata si manipulata de tot felul de indivizi @ Disperati dupa functii de conducere, argatii senatorului Dumitru Oprea isi permit sa minta si sa arunce cu noroi in oamenii din partid care le-au cerut capetele

Organizatia judeteana a PDL Iasi este in pragul disolutiei. Filiala judeteana a democrat-liberalilor s-a umplut in ultimul timp de tot felul de traseisti politici, indivizi aciuati in preajma senatorului Dumitru Oprea, liderul interimar al PDL Iasi, care sunt disperati sa prinda functii politice. Unul dintre acestia este si fostul deputat Marius Spinu. Odata reintors în PDL, Marius Spinu a ajuns sa ameninte si sa destituie pe toata lumea pentru a nu fi contestat. Traseist de profesie, trecut prin mai multe partide, acesta isi permite sa faca orice, protejat de Dumitru Oprea si de baronul sucevean Gheorghe Flutur. De altfel, Flutur este cel care a impus gasca lui Dumitru Oprea in fruntea PDL Iasi, tocmai pentru a avea o autoritate maxima asupra filialei iesene. Si Gheorghe Flutur este un traseist politic, trecut pe la PNL, PLD, de unde a trecut apoi cu arme si bagaje in tabara Partidului Democrat Liberal. Marius Spinu este insa un traseist politic de cariera, fiind de departe politrucul care a schimbat cele mai multe partide.

Trecut prin Alianta Civica, UFD, Alianta DA, ARD, PPR, PNL, PLD, PDL, PNTCD si iar PDL, Spinu a ajuns sa convoace adunari, sa reduca numarul membrilor în organismul de conducere al organizatiei locale pentru a avea cvorum, dar si sa incalce cu buna stiinta statutul PDL pentru a-si atinge scopul, si anume: sa fie în viitoarea echipa creata prin fuziunea PDL- PNL. In trecut, Spinu, chiar a ajuns sa minta oamenii din partid dupa ce a falsificat listele cu consilieri locali, liste care nu contineau oameni de partid. Ba mai mult, a adunat sume mari de bani pentru care nu a dat chitanta sau a emis astfel de acte fara cod fiscal. Un exemplu in acest sens este si recenta afirmatie a consilierului local Constantin Axinia, cel care a afirmat ca a dat bani in campanie si nu a primit chitanta. Culmea, Spînu nu a infirmat spusele lui Axinia. Oare câti bani a strâns Marius Spînu de la membrii PDL fara a da chitanta sau cu chitante fara cod fiscal? Sprijinit intens de Oprea si de Gheorghe Flutur, cel care a dictat ani la rand mersurile in filiala de la Iasi, Spinu isi pune sperantele intr-o functie de conducere in viitoarea structura PNL-PDL pentru a nu ramane din nou pe dinafara. Ajuns primvicepresedinte la organizatia municipala, Marius Spinu isi permite sa alunge oameni cu state vechi din partid si sa ceara mazilirea celor care i-au fost impotriva si care l-au criticat pentru faptele sale mai mult sau mai putin legale. Simpli membri din PDL ar trebui sa ia atitudine si sa nu mai permita ca oameni precum Dumitru Oprea, Marius Spinu, Gabriel Grigore sau Tudor Luchian sa faca jocurile. Vom reveni cu noi dezvaluiri despre gasca lui Dumitru Oprea, oameni care au distrus PDL Iasi.

Citeste si: Dezvaluiri INCENDIARE din mandatul lui Marius Spinu! Bani negri la PDL Iasi

Citeste si: De la cititorii BZI! Gheorghe Flutur, traficant international de masini – FOTO
Comentarii
  • o gasca ordinara care au furat si au vindut totce avea iasul mai bun iar de facut pentru acest oras nimic decit averi pentru ei si familiile lor .sunt mult mai periculosi decit toti cordunenii la un loc .pacat iasul ar merita mai mult.

  • Acest ţărănoi agresiiv din hîrlău reprezintă o pacoste pentru cariera politică a lui nea Nitică. Foarte mulţi oameni de mare valoare intelectuală inclusiv EU ne-am depărtat de nea Mitică fiindcă această japiţă de Spînu se credea un fel de Sf. PETRU al lui nea Mitică.

  • Aceasta javra ordinara , nu a reusit nici in mediu academic ( la Universitatea Cuza il stergea pe Oprea dupa defecatie si gusta pentru confirmarea proprietatilor organoleptice ) iar in politica a dat limbi in stanga si in dreapta , poate , poate . Omuletul are grave probleme de personalitate si de comportament , asa ca daca ar mai fi trait dl. prof. Branzei , ar mai fi putut scote multe carti …. Foarte curand , vor ajunge , in zeghe , alaturi de „guru ” de la Cotroceni .

  • Degeaba scrieti vrute si nevrute, va dati de „ceasul mortii” , voi, cu toata clica lui Surdu Gabriel, comunist convins din nastere,care s-a aciuat pe langa Nechita, PSD.
    Pdl Iasi, nu face nimic inafara de ordinele primite de la Bucuresti, deci cuvantul maimarelui Blaga, de asta sa fiti convinsi, nu G. Flutur dicteaza la Iasi, ci Blaga,el face si desface, asa cum l-a pus in functie pe Surdu, asa l-a pus acum pe Oprea,care in mod cert nu se va alia ci PSD-NECHITA.

Adauga un comentariu