Sport

Esec usturator pentru CSMS in Liga I

Publicat: 13 oct. 2013
1
Sambata dupa-amiaza, in etapa a V-a din Liga I de futsal, pe teren propriu, galonata Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a invins pe CSMS Iasi cu scorul de 11-1 (6-0). Unicul gol al iesenilor a fost marcat in ultimul minut de joc, de catre Valentin Pricop. A treia confruntare a elevilor lui Nelu Stancea cu „nationala Romaniei” s-a sfarsit destul de rau pentru ieseni, care au incasat cea mai dura infrangere in prima liga, din istoria clubului din Dealul Copoului.
Dupa 3-7 cu AuroBergamo Deva si 2-6 cu City’us Tg. Mures a venit acum 1-11 cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, toate cele trei echipe mentionate avand in primul “cinci” internationali de seniori sau tineret, una dintre ele fiind cu siguranta viitoarea campioana a Romanie la fotbal in sala, la finalul sezonului 2013-2014. 
Din pacate, Liviu Ruxandari s-a accidentat si va rata debutul in nationala de seniori a Romaniei, care va evolua marti si miercuri, la Chisinau, in doua partide amicale contra Republicii Moldova. Va fi prezent totusi la Chisinau ieseanul Radu Pisica (si el debutant in nationala de seniori), alaturi de selectionerul Nelu Stancea, cel care a calificat Romania la EURO 2014, din Belgia. Adauga un comentariu