National

Enoriasii, invitati sa dea „like” manastirilor din Bucovina

Publicat: 09 sept. 2012
1

Preotii au descoperit avantajele internetului, astfel ca in prezent isi cheama enoriasii sa participe la slujbe cu ajutorul retelelor de socializare. Manastirea din Vorona si-a deschis un cont pe Facebook, in care apar prezentarea lacasului de cult, discutii intre enoriasi si invitatii pentru participarea la anumite slujbe si la hramul manastirii.

Staretul este foarte multumit, pentru ca in scurt timp a primit foarte mult „like”-uri. De asemenea, sute de oameni din toata tara trimit mesaje cu acatiste care sa fie citite de preotii de aici.

Moda paginilor pe Facebook a cuprins si alte lacasuri de cult din tara. Cele mai importante manastiri din Bucovina, precum cea de la Putna, au pagina de Facebook.
Comentarii
  • Bine nu iti va face nimeni niciodata. Toti stiu sa faca doar rau. Ma repet a **0 a oara. Pagina de facebook a manastirii Sihastria Voronei a fost creeata de mine si este administrata de mine Petras Florin. Calugarii nu au nici o treaba cu pagina. Iar daca ii intrebi de facebook nu stiu cu ce se mananca (neavand acces la internet si nefiind familiarizati cu tehnologia). Dar trebuie sa traiasca si presa nu? Gasesc ei in cine sa arunce cu putin noroi ca sa faca un subiect!

Adauga un comentariu