Magazin

Enoriase violate de pastor. Le salva de la damnare cu „lapte sfant” – FOTO

Publicat: 03 sept. 2015
Un pastor a fost arestat, dupa ce a violat mai multe femei, enoriase in parohia sa. Pastorul le-a convins pe acestea ca din organul sau curge „lapte sfant„. Sobrino Valdeci Picanto, pastor din Brazilia, si-a convins enoriasele sa-i ofere placere, pentru a le salva de la damnare, mai ales ca barbatul era convins ca esenta sa este chiar sfanta. Pastorul le spunea femeilor ca organul sau este binecuvantat si ca il foloseste pentru a oferi salvare.
„Ne-a convins ca Dumnezeu poate intra in vietile noatre doar prin gura. De multe ori, dupa rugaciune, pastorul Valdeci ne ruga sa-l satisfacem oral, pana cand Sfantul Duh intra in noi prin ejaculare, in acest mod putand obtine fonduri pentru biserica”. Sobrino Valdeci Picanto, de 59 de ani, a fost arestat in Apore, Brazilia, dupa ce a abuzat mai multe enoriase din biserica sa. Barbatul le-a spus anchetatorilor ca s-a intalnit cu Iisus intr-un bordel, acesta dandu-i misiunea de a imparti „binecuvantarea” in tot statul, incepand cu enoriasele din biserica sa.
Tot mai multi pastori sunt implicati in scandaluri. Unul din Zimbabwe a murit recent dupa ce a petrecut o noapte in compania unei prostituatie, altul a turnat acid pe o femeie care ii era amanta, iar altul avea o aventura cu o enoriasa casatorita. Unalt pastor a incercat sa mearga pe apa ca Iisus si s-a inecat in fata credinciosilor care asistatu la „miracol”.Adauga un comentariu