Magazin

EMOTIONANT! Fiica lui Adrian Iovan, PRIMELE DECLARATII despre relatia cu tatal ei

Publicat: 07 feb. 2014
1

Fiica pilotului Adrian Iovan, cel care si-a pierdut viata in tragicul accident aviatic din Muntii Apuseni, a povestit, la Romania TV despre relatia cu tatal ei, evitand totodata sa isi spuna parerea despre cum s-au mobilizat autoritatile in seara de 20 februarie.

„Tatal meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tata minunat pana in ultima clipa, pana la sfarsit. Relatia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere. Un om care a stiut sa isi traiasca viata intens. A fost un om cu coloana vertebrala, foarte drept si just, astfel ca uneori putea sa para dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoana care a stiut sa isi arate dragostea fata de oameni tot timpul”, a declarat la Romania TV Irina Iovan.

Citeste si: Marturie emotionanta a preotului care a tinut SLUJBA dupa tragedia aviatica din Apuseni

Mai mult, aceasta a marturisit ca din punct de vedere profesional a fost intotdeauna impresionata de ceea ce Adrian Iovan facea.

Irina a aflat despre evenimentul din seara zilei de 20 februarie de la mama sa. „Mama m-a sunat sa imi spuna ca a avut loc un accident, ca tatal meu este ranit, apoi am comunicat cu nasul meu ca sa aflu mai multe informatii”, a precizat tanara.

Cei doi vorbisera la telefon duminica, cu o zi inainte de tragicul accident. „Ne sunam des, ne sunam si vorbeam despre toate subiectele posibile si imposibile”, a mai spus Irina.

Citeste si: Familia Aureliei Ion vrea sa dea statul in judecata

Intrebata cum comenteaza modul in care au organizat autoritatile actiunile de cautare si salvare ale victimelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni, Irina Iovan a evitat sa dea un raspuns. „Ma gasesc intr-o situatie in care mi-e teama sa raspund. Sunt convinsa ca ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente si pertinente, mult mai mult decat o parere de-a mea, care nu cred ca poate fi suficient de buna, pentru ca sunt fiica lui”, a conchis aceasta.
Adauga un comentariu