Eveniment-Social

Emotii uriase pentru sute de profesori ieseni. Maine are loc concursul pentru posturile de directori

Publicat: 10 oct. 2016
1

Maine, 12 octombrie 2016, la Iasi se va derula cel mai mare si important concurs din invatamantul preuniversitar din ultimii ani! Este vorba de cel pentru ocuparea posturilor de director sau de director adjunct din gradinitele, scolile, liceele si colegiile din intreg judetul. Proba scrisa va avea loc în doua centre speciale de concurs: Liceul Teoretic de Informatica Grigore Moisil Iasi si Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Iasi.

Citeste si :  Decizia ii vizeaza pe toti directorii de scoli si licee din judetul Iasi. Iata cum vor fi evaluati

Testarea se va desfasura începând cu ora 10:00 si dureaza maximum 120 de minute. Accesul candidatilor în sali este permis în intervalul orar 9:00 – 9:30, numai pe baza actului de identitate, anume buletin/carte/adeverinta de identitate sau pasaport/permis de conducere auto. Interviul si evaluarea CV-ului se vor desfasura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie.

Citeste si :  REVOLTA fara precedent in randul a sute de profesori ieseni. Ministerul Educatiei este acuzat DUR – VEZI LISTA NOMINALA A CANDIDATILOR PENTRU POSTURI DE DIRECTOR LA IASI

Afisarea rezultatelor concursului este programata în data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata în data de 16 decembrie 2016.

Citeste si :  Aceasta intalnire ar putea decide soarta a sute de directori de scoli si licee din Iasi
Comentarii
 • de neinteles pt mine unde sunt prfesori tineri de ce nu concureaza si lasa tot pe cei cu relatii si pile la partide sa-si faca mersurile ??? cred ca generatia tanara este lipsit de curaj si prost pregatita profesional alfel nu-mi explic lipsa lor pe listele de concurs. Daca este asa ,suportati in continuare lipsurile si salariile de mizerie pe care le aveti…stati ca ,,strutul” sau ,,capra” pt toti lingaii si perversii de partid.

  • Pentru ca tinerii nu vor sa invete statistici din Noua Zeelanda si sau sa memoreze targetul testelor Pisa in Spania in 2012. Si in general nu vor sa raspunda la intrebari de genul:
   5. Existenţa unui ”leadership fals” aparţine lui:
   a. Bush
   b. Sapre
   c. Wright
   d. Furlong sau de genul
   8. In anul 2000 a fost înfiinţat:
   a. Colegiul Naţional pentru Leadership Şcolar;
   b. Colegiul Naţional pentru Leadreshipul Şcolilor şi pentru Serviciile pentru Copii;
   c. Agenţia de Formare a Cadrelor Didactice;
   d. Departamentul pentru Educaţie şi Ştiinţe.
   Tinerii prefera legislatia muncii sau legea achizitiilor

  • Vezi că ai găsit singur răspunsul ? Cei tineri vor să aibă concedii, să nu fie umiliţi, să nu fie răspunzători de toate aberaţiile sistemului.

 • Mare bătaie de joc organizarea concursului asta! Pentru evaluarea unui test grila trebuie sa fie prezenți pentru fiecare candidat 5 membri ai comisiei+secretarul+ observatori+2 martori- in total cam 11 oameni se vor uita pe o grila- si pentru fiecare școala e alta comisie!! Un calcul simplu arata ca mâine pentru macimum 300 de candidați vor fi prezenți inca 1800 persoane!!!! Oare consilierii locali nu au alta treaba mâine? Ministru paranoic!!!! Umilința maxima!!!!

Adauga un comentariu