Eveniment-Social

Elevi ieseni, in tabara de la Vadul lui Voda, din Republica Moldova

Publicat: 11 aug. 2011
1
La invitatia Consiliului Tinerilor din Chisinau, cinci elevi din judetul Iasi, de la Scoala Normala „V. Lupu”, Liceul Teoretic „V. Alecsandri” si de la Colegiul „M. Sadoveanu” din Pascani, au participat, in perioada 28 iulie – 6 august, la tabara de varaCamping” de la Vadul lui Voda, alaturi de alti 600 de elevi din unitatile de învatamânt din Republica Moldova.
Pe parcursul sederii in tabara, elevii din Iasi au beneficiat de un program activ de activitati recreative si sportive, avand acces liber la terenurile de sport, bine amenajate si la piscina din tabara. Programul a inclus o croaziera pe Nistru, precum si vizitarea principalelor obiective turistice din capitala Republicii Moldova.
„A fost o experienta placuta si consider ca timpul petrecut alaturi de colegii mei de la celelalte licee, în tabara de la Vadul lui Voda, ne-a fost benefic tuturor, deoarece ne-a îndepartat de calculatoare si televizoare. Cred ca ne-am întors acasa schimbati în bine, fiindca programul taberei ne-a disciplinat, iar activitatile organizate acolo ne-au ajutat sa realizam ca, desi traim în secolul vitezei, pentru a da randament trebuie sa fim, inainte de toate, odihniti”, spune Georgiana Balan, de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu”  din Pascani.
 Adauga un comentariu