Magazin

Elevi de liceu facuti praf de o colega. RAZBUNARE DULCE pentru o adolescenta

Publicat: 07 mai 2014
1
O eleva de clasa a zecea de la un liceu din orasul californian Bakersfield s-a razbunat pe colegii care obisnuiau sa o batjocoreasca, adolescenta folosind o metoda care a dus la schimbarea regililor alimentare din aceasta institutie de invatamant. Mai precis, eleva liceului Centennial era tinta ironiilor colegilor de mai multa vreme. In loc sa riposteze, aceasta s-a prezentat, saptamana trecuta, cu un cos de briose la scoala, servindu-le celor care obisnuiau sa o tachineze.
Dupa ce acestia au mancat si au inceput sa o intrebe de ce briosele au un gust bizar, aceasta le-a dezvaluit ingredientele secrete din prajituri – sperma si par pubian. Potrivit unui elev din liceu, eleva ar fi spus ulterior ca pe langa sperma si par pubian, briosele mai contineau si pastile si produse alimentare expirate. Elevii care au mancat din briose s-au plans profesorilor, care au chemat politia. Briosele ramase au fost confiscate si supuse unei analize, moment in care s-a aflat ca eleva de clasa a zecea jucase o farsa.
Briosele nu contineau substantele pe care aceasta le mentionase. In schimb, aceasta pusese maioneza, sos de soia si sos de gratar in prajituri, pentru a le da un gust dubios. Politia a clasificat cazul drept o farsa de liceu si nu a deschis un dosar penal, lasand eventualele sanctiuni pe seama scolii. Inca nu se stie ce a patit eleva, insa liceul a interzis elevilor sa mai aduca mancare de acasa in urma acestui eveniment. Trucul elevei a functionat, insa. Multi dintre liceeni n-au crezut explicatia politiei, iar unul dintre ei, care infulecase o briosa intreaga, a ramas acasa a doua zi, acuzand o indigestie, potrivit jurnalul.ro. Adauga un comentariu