Local

Elevi criminalisti la Colegiul Agricol

Publicat: 28 sept. 2016
1

Ieri, în cea de-a treia zi a „Saptamânii Prevenirii Criminalitatii” (având ca tema prevenirea infractiunilor contra patrimoniului ), politistii Biroului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Serviciului Criminalistic, în colaborare cu reprezentantii Colegiului Agricol si de Industrie Alimentara „Vasile Adamachi” Iasi au organizat o activitate educativpreventiva, având ca beneficiari elevi din aceasta unitate de învatamânt. Activitatea a fost intitulata „Ora de criminalistica” si a fost structurata pe linia prezentarii evenimentului „Saptamânii Prevenirii Criminalitatii” – importanta adoptarii unor comportamente adecvate, pentru a reduce riscul de a deveni victima unui infractor si „secretele” muncii de politist criminalist.

Întâlnirea cu elevii a avut un caracter interactiv si a îmbinat problematica preventiva cu spete concrete si aspecte specifice politiei criminalistice. Informatiile si mesajele transmise de politisti au fost adecvate vârstei si nivelului de întelegere al adolescentilor. La activitate au participat 125 elevi si 6 cadre didactice.

Citeste si:  Actiune in forta a politistilor! Tot judetul este rascolit in cautarea lor! Capturile sunt impresionante! FOTO
Adauga un comentariu