National

Elena Udrea: Tensiunile interne din USL sunt mari, avem sansa de a castiga

Publicat: 13 sept. 2012
1

Fostul vicepresedinte PDL, Elena Udrea, considera ca sansele ca USL sa obtina majoritatea voturilor la alegerile parlamentare sunt mici, astfel incat „se joaca victoriaAliantei Romania Dreapta, informeaza ziare.com.

„Suspendarea presedintelui a fost o greseala majora comisa de USL. Liderii lor si-au irosit capitalul de imagine, iar fortarile de la referendum vor fi decontate. De altfel, se observa deja o scadere accelerata in sondaje.

Eu spun ca se joaca victoria, iar sansele ca USL sa treaca pragul de 50% sunt destul de mici. In plus de asta, tensiunile interne de la ei sunt mari. Deci, parlamentarele nu vor fi floare la ureche. E foarte important ca Alianta Romania Dreapta sa se cristalizeze repede si sa inceapa sa comunice mai serios. Guvernul face o gramada de prostii si acestea trebuie prezentate romanilor”, a declarat Elena Udrea pentru Ziua de Constanta.

Elena Udrea a comentat si carnavalurile organizate de primarul Constantei, Radu Mazare, pe timpul verii in Mamaia.

„Adevarul este ca nu cred ca lui Radu Mazare ii arde foarte tare de munca. El este mai mult cu spectacolul si carnavalurile. (…) M-a surprins reactia mass-media, care l-a promovat pe tot parcursul verii pe Radu Mazare in ipostaze care mai de care mai excentrice. Apropos de dublul standard, ce s-ar fi intamplat daca eram eu in locul primarului Constantei?”, s-a intrebat Udrea.

Ea a mai spus ca a facut treaba buna la Ministerul Turismului.

„Oricum, una peste alta, cred ca ultimii ani de munca de la MDRT au indreptat Romania intr-o directie buna in ceea ce priveste turismul. Este clar ca aceasta crestere este sustenabila. Important este insa ca investitiile si reformele sa continue. Cred in continuare ca o lege a turismului si actiuni in forta de combatere a evaziunii fiscale vor aduce investitori importanti”, a sustinut Elena Udrea.
Comentarii
  • ” Tensiunile interne din USL sunt mari, avem sansa de a castiga” – da, asa e, sa castigati, voi aia care va fu_teti in c_ur pe la guvern toata ziua. Voi sa castigati, ca omul de rand nu mai are ce castiga, el trebuie sa fie multumit ca nu e eutanasiat, sau sa fie multumit ca respira acelasi aer cu demnitarii, cu voi, cei cu sange albastru. Pe romanul de rand il prostiti cu * kg de faina si un pix. Ati distrus tara asta, futu-va mama in c_ur de politicienii lui peste. O sa se lase cu varsare de sange mare cand s-o destepta romanii astia.

  • Udrico eu iti doresc sa castigi un loc langa Nastase macar vreo zece ani asa de-o vacanta scurta…. ce turism? care directie???? avem cele mai proaste servicii din europa si aproape cele mai scumpe… mai marsh cu pluta …. ca ti-ai facut vacanta in Hawai nu la Mamaia asa ca Sictir madamo

Adauga un comentariu