National

Elena Udrea, socata de gestul angajatului de la TVR – VEZI VIDEO

Publicat: 23 dec. 2010
1
Ministrul Transporturilor si Turismului, Elena Udrea, a declarat, in urma incidentului din Parlament, unde un barbat s-a aruncat de la balcon in semn de protest, ca va incerca sa-l ajute pe barbat, imediat ce va stii mai multe detalii. Udrea s-a aratat profund socata si afectata de acest incident, acordand un interviu cu multiple momente de tacere. Potrivit Antena 3, aceasta a remarcat ca opozitia politizeaza acest moment si ca presa este mult mai putin marcata decat parlamentarii prezenti la incident.
Tags:Comentarii
  • Vai saraca de ea….I-a fost stricata toata ziua. Va dati seama Viata ei perfecta zguduita de realitatea cruda din tara. O sa fuga repede sa-si ia alta poseta de 2-3000 euro.

  • in articol se scrie destul de clar: „s-a aratat profund socata si afectata de acest incident”. S-a aratat! cum era de fapt, ce simtea, e alta poveste……… exact asa cum a caracterizat un renumit psiholog guvernul: „comportament schizoid” adica incapabil sa simta emotii, dar perfect capabil sa le mimeze!

  • ce bou de ziarist, in ce tara dobitocule ai vazut tu sa-si dea demisia guvernul pt un nebun?de ce nu sa aruncat mai de sus sa crape si toti ca el care stau cu mana intinsa la pomana la Basescu, la munca trantori mizerabile. D-na Udrea nu bagati nebuni in seama si nici ologofrenii de ziaristi, cine e destept stie sa aprecieze ce faceti voi, asa ca unde da domnul sa sa suie cat mai sus toti nebunii si TRANTORII, sa scapam de ei, sa ramanem o tara cu oameni cinstiti si muncitori.

  • Ar fi indicat ca Udrea & Co sa mearga „cu socul tras” ca o sa aiba nevoie de multa adrenalina cand o sa-i fugareasca multimile cu batele…Si pentru analfabetul/a de CAPSUNITA,la ora 16,33 cand ai postat dejectiile pe net de ce nu erai la munca impreuna cu gasca ta de admiratori ai PDL sa scoti tara din *****?Sau erai si navigai pe net ,ai?Cine-i trantor mai cinstitule si muncitorule?

Adauga un comentariu