National

Elena Udrea, la iesirea din Parlament: Dorin Cocos nu a facut denunt impotriva mea

Publicat: 22 oct. 2015
1

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, dupa ce si-a analizat dosarul la Comisia Juridica aproape sapte ore, ca fostul ei sot, Dorin Cocos, nu a dat niciun denunt impotriva sa asa cum s-a speculat la televizor.

„In ceea ce il priveste pe domnul Buzaianu, cronologia, asa cum procurorii o retin, este gresita, este imprecisa. Tot n-am inteles cand anume s-ar fi facut pretinderea sumei si nici cand s-ar fi remis. (…) Daca as fi fost chemata sa dau declaratii si nu s-ar fi preferat aceasta nebunie si acest circ cu arestarea mea preventiva, as fi lamurit cu siguranta procurorii cu privire la aspectele legate de dl Buzaianu. Am vazut speculatia de pe televizor: Dorin Cocos nu a facut denunt impotriva mea, singurul denunt, in celalalt caz, vila din Eforie, este al doamnei Ana Maria Topoliceanu. Si in cazul ei este un alt denunt in acest dosar”, a declarat Elena Udrea, la plecarea de la Parlament.

„Nu exista stenograme cu mine, exista ceva legat tot de doamna Topoliceanu, dar nu pot sa va spun pentru ca sunt acte in dosar”, a mai spus Elena Udrea.

Totodata, intrebata de jurnalisti daca se teme de o noua posibila arestare in dosarul in care este acuzata ca a primit o mita de 5 milioane de euro, fostul ministru al Dezvoltarii a replicat: „Ar fi a treia, la mine este ca un déjà vu, cum sa o mai arestam pe Elena Udrea. Mai trec 2-3 luni si mai facem o cerere de arestare a Elenei Udrea. Va intreb daca vi se pare normal sa se ceara asta pentru a treia oara, de fapt, juridic vorbind, a 11-a. Daca nu sunt pericol social in momentul acesta, cum pot fi pericol social incepand de saptamana viitoare, in conditiile in care vorbim de o fapta presupusa a fi savarsita acum vreo 5-6 ani. Ce sa prevenim? Este clar ca este o actiune care nu are are legatura cu nevoia de a clarifica eventual niste acuzatii, ci cu dorinta de a mai aresta inca o data si inca o data pe Elena Udrea”.

Politiciana a declarat ca va veni si maine dimineata, pentru ca nu a terminat de citit tot dosarul venit de la DNA, care are 1867 de pagini in sapte volume.
Adauga un comentariu